Sport 16. januar

Landsholdets Anna Kristensen forlader Viborg før tid

Den talentfulde målvogter skifter til Team Esbjerg med det samme
Danmarks Anna Kristensen vil have spilletid på en højere hylde. Derfor smutter hun fra Viborg til Esbjerg øjeblikkeligt. nbsp;
Danmarks Anna Kristensen vil have spilletid på en højere hylde. Derfor smutter hun fra Viborg til Esbjerg øjeblikkeligt.
Foto: Ritzau Scanpix

Anna Kristensen har i flere år været en af de bedste målvogtere i kvindernes håndboldliga og blandt Viborg HK's største profiler.

Nu vil hun prøve sig af på højere niveau og forlader derfor traditionsklubben med øjeblikkelig virkning.

Det var ellers planen, at hun først skulle væk fra Viborg efter sæsonen for at skifte til Team Esbjerg. Her har hun underskrevet en treårig kontrakt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men beslutningen er rykket frem, forklarer Viborg-direktør Jens Steffensen.

– Vi har haft mange fantastiske oplevelser med Anna, og vi har set, hvordan hun har udviklet sig fra et helt ungt talent til måske kvindeligaens bedste målvogter, og nu har vi fået et bud på hende, som vi ikke kan sige nej til.

– I VHK's DNA ligger netop talentudvikling, og vi kan jo i den grad sige, at vi er lykkedes med Anna, og eftersom vi allerede har indgået aftale om, at hun fra næste sæson ikke er en del af klubben, er vi også villige til at imødekomme hendes ønske om at tage hul på det næste eventyr allerede nu, da prisen for dette også er fair, siger direktøren.

Den 22-årige målvogter med det fulde navn Anna Opstrup Kristensen har spillet 17 kampe for landsholdet.

Han har længe været landstræner Jesper Jensens tredjevalg efter Sandra Toft og Althea Reinhardt.

I Team Esbjerg får hun mulighed for at spille Champions League og være med i kampen om titlerne herhjemme.

– Det er jo længe siden, at beslutningen om, at jeg ikke skal spille i Viborg næste sæson, er truffet, og selv om jeg gerne ville have gjort sæsonen færdig, kunne jeg ikke sige nej til det tilbud, jeg har fået.

– Jeg glæder mig til de næste måneder, hvor der venter mange spændende kampe, og jeg vil gerne sige tusind, tusind tak til Viborg HK for være villig til at sende mig afsted, siger hun.

Sponsoreret indhold