Sport27. november 2023

Landsholdet tæsker "Vild med dans" og "Den store bagedyst"

Trods finaler i de to populære underholdningsprogrammer, så er det stadig det danske herrefodboldlandshold, der trækker flest seere
Landsholdet trak langt flere seere end både "VIld med dans" og "Den store bagedyst". 
Landsholdet trak langt flere seere end både "VIld med dans" og "Den store bagedyst".
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix, Hanne Juul & Carsten Mol/DR

LÆS OGSÅ: 108 dage efter fødsel: Stjerne gør comeback på landsholdet

Dans? Bagværk? Eller fodbold?

Hvad får egentlig flest danskere til at sætte slikskålen på bordet og kaste sig i sofaen?

Det afhænger nok af så meget, men Iige i den forgange uge måtte slowfox og storslåede kager i hvert fald se slået af "Der er et yndigt land" og glidende tacklinger.

En seeropgørelse fra Nielsen afslører, at langt flere tunede ind på herrefodboldlandsholdets kamp mod Nordirland i EM-kvalifikationen end både "Vild med dans" og "Bagedysten".

Det til trods for, at der var finaler i begge de to underholdningsprogrammer, og at fodboldlandsholdet allerede havde sikret sig en billet til EM.

Hele 869.000 seere sad klar til landskampen, der var ugens mest sete i Danmark.

På andenpladsen ligger "Vild med dans – afgørelsen" på 730.000 seere, og nede på fjerdepladsen ligger "Den store bagedyst – Nedtælling til trofæet!" med 703.000 seere.

De mange seere måtte dog se landsholdet skuffe med et 2-0-nederlag, imens dem der var mere til familieunderholdningen kunne se henholdsvis Kasper Fisker og Karina Frimodt vinde "Vild med dans" fredag aften og Terese Sau Hansen nuppe "Den store bagedyst"-trofæet lørdag aften.

Sponsoreret indhold