Sport13. juni 2023

Kylian Mbappé bekræfter rygtet om PSG-exit: Det er slut

I et brev sendt til PSG skulle Kylian Mbappe have meddelt om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt. Nu bekræfter han, at han har sendt et brev afsted
Det er ikke kun Lionel Messi som er klar til at sige farvel til Paris. Det er også Kylian Mbappe, der ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt med PSG.
Det er ikke kun Lionel Messi som er klar til at sige farvel til Paris. Det er også Kylian Mbappe, der ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt med PSG.
 Foto: Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé informerede allerede 15. juli Paris Saint-Germain om, at han ikke ønskede at forlænge sin aftale, som står til at udløbe i sommeren 2024.

Det oplyser den franske landsholdsangriber til nyhedsbureauet AFP, der har fået en udtalelse fra spilleren.

Her forklarer Mbappé, at han aldrig har diskuteret en forlængelse af kontrakten, og at han nu to gange officielt har meddelt PSG-ledelsen om dette.

Senest sendte Mbappé mandag et brev, der over for PSG igen bekræftede, at han ikke ønsker at gøre brug af en option, der kan forlænge aftalen med yderligere et år. Dermed ville kontrakten løbe frem til sommeren 2025.

Det seneste brev har flere medier allerede berettet om - heriblandt den franske sportsavis L'Equipe og The New York Times.

Tirsdagens melding fra Mbappé bekræfter skriverierne om brevet og indeholder også flere detaljer om fremtiden.

Mbappé understreger, at brevet ikke er en anmodning om at forlade klubben denne sommer. Det er blot en bekræftelse af, at han ikke vil forlænge aftalen i et år yderligere.

/ritzau/

Sponsoreret indhold