Sport23. maj 2023

Kun godkendelsen fra NFL mangler: Tom Brady køber sig ind i Las Vegas Raiders

Superstjernen mangler blot NFLs godkendelse af købet inden Tom Brady bliver en del af Las Vegas Raiders-organisationen
Tom Brady og Gisele Bündchen blev skilt sidste år. Gisele Bündchen skulle blandt andet være træt af at Tom Brady brugte for meget tid på at spille football i stedet for at være sammen med familien.
Tom Brady og Gisele Bündchen blev skilt sidste år. Gisele Bündchen skulle blandt andet være træt af at Tom Brady brugte for meget tid på at spille football i stedet for at være sammen med familien.
 Foto: zz/SBN/STAR MAX/IPx

Den 1. februar annoncerede Tom Brady, at han i en alder af 45 år stoppede karrieren i NFL.

Det var dog ikke første gang at Tom Brady stoppede karrieren for derefter alligevel at fortsætte endnu et år.

I marts startede rygterne igen om at han alligevel ikke var helt færdig – rygter som han sidenhen afviste, da Tom Brady har for travlt med en helt anden ting.

Nu siger nok historiens største spiller i NFLs historie dog alligevel ”hej” til ligaen igen.

For flere amerikanske medier, herunder ESPN, fortæller nu, at Tom Brady er særdeles tæt på at købe sig ind i Las Vegas Raiders.

Las Vegas Raiders-ejeren Mark Davis er blevet enig med Tom Brady om at lukke ham ind i organisationens ejerkreds, og derfor mangler de kun en accept fra NFL før det bliver en realitet.

- Vi er spændte på at Tom tilslutter sig Raiders, og det er spændende fordi han bliver den kun tredje spiller i NFLs historie som bliver ejer, siger Mark Davis til ESPN.

I marts blev Tom Brady også en del af ejerkredsen hos det kvindelige basketballhold Las Vegas Aces, hvor selvsamme Mark Davis også er ejer.

For at Tom Bradys Las Vegas Raiders eventyr kan blive godkendt skal 24 andre NFL-hold acceptere handlen.

I 2022 skulle tv-stationen Fox have underskrevet en tiårig kontrakt med Tom Brady, hvor han skal arbejde som analytiker og være ambassadør for Fox.

Den kontrakt skulle indbringe Tom Brady hele 2,6 milliarder kroner, og den aftale skulle ifølge ESPN ikke være i fare, selvom han bliver medejer hos Las Vegas Raiders.

45-årige Tom Brady spillede næsten i hele sin karriere for New England Patriots, men nåede at spille de sidste par år for Tampa Bay Buccaneers.

I alt vandt han Super Bowl hele syv gange.

Sponsoreret indhold