Sport7. marts 2024 (opd. 7. marts 2024)

Kristoffer Olsson er ramt af flere små blodpropper i hjernen

Fodboldspilleren vil i den kommen tid langsomt blive trappet ud af respiratoren
FC Midtjyllands Kristoffer Olsson under 3F superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Midtjylland på Lyngby stadion i Lyngby, søndag den 7. maj 2023. Lyngby vinder 2-1.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Kristoffer Olsson har ligget i respirator siden han i slutningen af februar faldt om.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland-spilleren Kristoffer Olsson, der har ligget i respirator siden 20. februar, er ramt af flere små blodpropper i hjernen.

Det oplyser klubben i en status på den svenske midtbanespiller.

- På baggrund af de seneste ugers omfattende undersøgelser, scanninger og prøver kan lægerne nu konstatere, at Kristoffer er ramt af flere små blodpropper i begge sider af hjernen, som følge af en ekstrem sjælden betændelsestilstand i hjernens kar.

- Diagnosen matcher den tese, som de lægefaglige specialister hidtil har arbejdet og behandlet Kristoffer ud fra, lyder det fra FCM.

Klubben tilføjer, at Olssons tilstand vurderes som stabil, og lægerne ser fortsat små fremskridt. Samtidig oplever de, at Kristoffer er "ved stigende grad af bevidsthed".

- I den kommende periode vil lægerne langsomt forsøge at trappe den svenske midtbanespiller ud af respiratoren, men han forbliver indlagt på intensiv, ligesom det endnu er usikkert at sige noget om behandlingens tidshorisont og endelige prognose.

Sponsoreret indhold