Sport23. marts 2023

Kristina ”Mulle" Kristiansen kan ikke holde tårerne tilbage: - Jeg er aldrig blevet rørt på den der måde før

Episoden fandt sted på håndboldbanen, hvor den tidligere danske landsholdsstjerne så til fra sidelinjen som træner
Kristina "Mulle" Kristiansen har svært ved at holde tårerne tilbage i "Langt fra landsholdet", da hun stolt så til, da Kasper Fisker scorede et mål.
Kristina "Mulle" Kristiansen har svært ved at holde tårerne tilbage i "Langt fra landsholdet", da hun stolt så til, da Kasper Fisker scorede et mål.
 Foto: Ritzau Scanpix

Når Kristina ”Mulle” Kristiansen ikke trækker i trøjen for Nykøbing Falster, står hun på sidelinjen i programmet ”Langt fra landsholdet”, der bliver sendt på Discovery+ og Kanal 5.

Til Billed-Bladet har hun sat ord på særligt en episode i programmet, hvor hun bliver rørt over udviklingen på holdet.

For det har mest været en fiasko vurderet på resultaterne, men da det endelig begynder at gå den rigtige vej, kan ”Mulle” ikke lade være med at blive helt rørt over holdet.

Under en kamp har hun pludseligt svært ved at holde tårerne tilbage.

- Vi spillede en kamp, hvor Kasper Fisker laver et eller andet mål. Jeg kunne mærke tårerne stå oppe i øjnene. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg er blevet forælder, eller hvad det er. Der blev jeg simpelthen stolt og jeg er aldrig blevet rørt på den der måde før, siger hun til Billed-Bladet og fortsætter.

- Jeg kunne mærke, at der ikke skulle mere til nu, for ellers begynder jeg at græde.

I programmet er hun assistenttræner for Lars Rasmussen, hvor de forsøger at lære ti danske kendisser at spille håndbold.

Holdet består af Micki Cheng, Phillip Devantier, Chief 1, Emil Thorup, Faustix, Kasper Fisker, Kasper Kierkegaard, Bubber, Mads Vad og Umut Sakarya.

Under optagelserne til programmet har kendisserne oplevet problemer uden for banen. Her endte holdet nemlig med at sidde i en brændende bus.

Sponsoreret indhold