Sport22. august 2023

Køber lejlighed i Danmark: Morten Frendrup smider 6,3 millioner kroner for lejlighed i København

Den danske midtbanekriger ligner ikke en mand som er på vej væk fra Italien – men når kursen fra tid til anden sættes mod Danmark, har Frendrup fundet sin nye base
Morten Frendrup har fundet sin base i Danmark, når han får tid til at besøge hjemlandet. Basen er en lejlighed i København til en pris på 6,3 millioner kroner.
Morten Frendrup har fundet sin base i Danmark, når han får tid til at besøge hjemlandet. Basen er en lejlighed i København til en pris på 6,3 millioner kroner.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

En assist og fuld spilletid i den første Serie A-kamp for Genoa i denne sæson.

22-årige Morten Frendrup ligner med andre ord ikke en spiller, som er ved at finde nye græsgange og for den sags skyld allerede vende snuden mod Danmark igen.

Det har dog ikke afholdt den tidligere Brøndby-spiller for at investere millioner i Danmark.

Ekstra Bladet kunne fortælle, at Morten Frendrup har købt en lejlighed i København og data i Tinglysningen, som SE og HØR har tjekket, bekræfter købet.

Der er tale om en lejlighed på 109 kvadratmeter som er placeret på femte sal på Bryggen.

Prisen lyder altså på 6,3 millioner kroner, hvilket er knap tre millioner kroner mere end lejligheden blev solgt for i 2012.

Lejligheden nåede kun at være på markedet i en måned inden Morten Frendrup slog til for at sikre sig et sted at bo, når han fra tid til anden er på besøg i Danmark.

Det kan netop lade sig gøre, fordi der ikke er bopælspligt i lejligheden, og derfor kan han blive boende i Italien uden problemer.

Får Frendrup lyst til at tage køreturen fra Italien til Danmark skal han ikke lede længe efter en parkeringsplads.

Lejligheden til 6,3 millioner kroner har nemlig en privat parkeringsplads.

Sponsoreret indhold