Sport14. maj 2024

Klopp efter smidt 3-1-føring: Attituden var sensationel

Jürgen Klopp roser sine spillere efter 3-3 mod Aston Villa og fokuserer på fremgangen i denne sæson
3-3-kampen mod Aston Villa var Jürgen Klopps sidste udekamp i Premier League som Liverpool-manager. 
3-3-kampen mod Aston Villa var Jürgen Klopps sidste udekamp i Premier League som Liverpool-manager.
 Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix

Liverpool førte 3-1 efter 85 minutter, men fik kun 3-3 hos Aston Villa i Premier League mandag aften.

Kampen var reelt uden betydning for gæsterne, mens værterne jagter Champions League via fjerdepladsen. Af samme årsag accepterer Liverpool-manager Jürgen Klopp det ene point.

- Jeg er ikke frustreret. Det burde jeg måske være, men det er jeg bare ikke. Jeg er virkelig glad. Vi har set de her kampe før, hvor det ene hold har alt at spille for, og det andet hold er sikker på sin placering.

- Udfordringen for os var at vise karakter og attitude, og drengene viste sensationel karakter og sensationel attitude. Jeg elskede det, siger Klopp ifølge Liverpools hjemmeside.

For få uger siden var Liverpool mesterskabskandidat, men titelchancerne var forduftet inden pointdelingen i Birmingham.

Klopp fokuserer dog på den åbenlyse fremgang i forhold til sidste sæson, hvor Liverpool sluttede som nummer fem med 67 point - 12 point færre end denne sæsons foreløbige høst.

- For mig er historien om denne sæson, at drengene har en virkelig, virkelig god karakter og en sensationel attitude. Derfor er vi her i dag og har 79 point.

- Jeg ved godt, at ingen gider høre på det, men at være nummer tre i ligaen, forhold til hvor vi kom fra, er også et statement. Det er en forbedring efter mange ændringer, og det kan jeg lide.

- Jeg er ikke jublende glad, men i et par uger nu har vi været nødt til at acceptere, at vi ikke kan være bedst eller næstbedst i ligaen. Men der er en god basis for fremtiden, og mere kan man ikke bede om, siger Klopp.

Klopp tager afsked med Liverpool søndag, når holdet har besøg af Wolverhampton i sidste spillerunde.

Tyskeren meddelte allerede i slutningen af januar, at han ville stoppe efter denne sæson, da han mangler den nødvendige energi.

Feyenoords succestræner Arne Slot er kørt i stilling som afløser, men er endnu ikke officielt præsenteret.

Sponsoreret indhold