Sport13. juni 2023

Kilder tæt på Shakira og Lewis Hamilton bekræfter datingforhold: - Det er sjovt og flirtende

Det ser ud til at Shakira har valgt Tom Cruise fra og i stedet nu dater Formel 1-stjernen Lewis Hamilton – i hvert fald hvis man skal tro kilder tæt på parret
Rygterne omkring Lewis Hamilton og Shakira tager til, og nu fortæller kilder tæt på parret, at de skulle være begyndt at date.
Rygterne omkring Lewis Hamilton og Shakira tager til og nu fortæller kilder tæt på parret, at de skulle være begyndt at date.
 Foto: Ritzau Scanpix

Shakira, 46, ser endelig ud til at være kommet sig helt over bruddet med Gerard Piqué, 36.

For lidt mere end en måned siden spenderede Shakira tiden med 60-årige Tom Cruise til et Formel 1-løb i Miami.

Kort efter fortalte anonyme kilder til Page Six, at der var kemi og Tom Cruise var ”ekstremt interesseret”.

Shakira virkede dog ikke til at være lige så interesseret i et forhold til trods for, at filmstjernen også skulle have sendt Shakira blomster.

Og måske var det fordi at Shakira til Formel 1-løbet i Miami i stedet fik øjnene op for en anden bejler.

Nemlig 38-årige Lewis Hamilton. Hamilton og Shakira blev sidenhen også set på både en middags- og båddate sammen. I samme forbindelse skulle The Sun have meldt ud, at parret blot var venner.

Men det er ikke mange weekender siden, at de igen var ude at spise sammen i Spanien, og nu fortæller kilder tæt på parret til People, at de altså er begyndt at date stille og roligt.

- De bruger tid sammen og er i ”begynde at lære hinanden at kende”-stadiet. Det er sjovt og flirtende, siger kilden til People.

Lewis Hamilton er i datingmiljøet blevet sat i forbindelse med mange andre stjerner såsom Rihanna, Nicki Minaj og Kendall Jenner.

Han har dog brugt mest tid med Pussycat Dolls-sangerinden Nicole Scherzinger, som han over syv år havde et on/off forhold.

Sponsoreret indhold