Sport11. maj 2024

Kevin Møller forlader landsholdet grundet personlige årsager

Kevin Møller har forladt den danske landsholdslejr. I stedet har man hentet Mikkel Løvkvist ind, som kan få sin landsholdsdebut allerede i dag
Denmark's goalkeeper Kevin Møller reacts after a save during the men's handball match between Denmark and Switzerland at Djurslands Bank Arena in Aarhus on Saturday, March 16, 2024. (Photo: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Nikolaj Jacobsen har måtte finde en erstatning for Kevin Møller.
 Foto: Ritzau Scanpix

Den 21-årige målmand Mikkel Løvkvist fra Bjerringbro-Silkeborg (BSH) har udsigt til debut på A-landsholdet, når Nikolaj Jacobsens tropper lørdag eftermiddag møder Norge i en testkamp på udebane.

Løvkvist erstatter Kevin Møller, der lørdag formiddag har været nødt til at rejse hjem af personlige årsager.

Det oplyser DanskHåndbold i en pressemeddelelse.

Kevin Møller var selv kommet med i truppen på et afbud, efter at Niklas Landin forlod landsholdslejren på grund af en blødning på nethinden.

Mikkel Løvkvist haster til Oslo for at agere keeperduo med Emil Nielsen.

- Kevin er rejst hjem af personlige årsager, og det er lykkedes os at få Mikkel herop på meget kort tid. Mikkel har stået en flot sæson i BSH og er et af de store talenter, vi har på den position, siger landstræner Nikolaj Jacobsen

- Mikkel har ikke trænet en eneste gang med holdet, men vi er glade for, han kunne træde til med så kort varsel for at hjælpe Emil.

Mikkel Løvkvist har spillet en lang række U-landskampe, men det er altså første gang, at han skal vogte målet på A-landsholdet.

Danmark møder Norge lørdag klokken 16.15. Søndag klokken 14.15 skal Danmark op imod Kroatien.

Sponsoreret indhold