Sport27. januar 2024

Kevin Magnussen smider millioner i Oakberry: Åbner butik på Frederiksberg

Den danske Formel 1-kører vil ikke afsløre, hvor mange millioner han har smidt i Oakberry, men Kevin Magnussen er klar til at smide flere, hvis det kræves
Kevin Magnussen har smidt millioner for franchisrettighederne i Skandinavien i den brasilianske kæde Oakberry. Den første butik har slået dørene op i Danmark, og planen er at udvide i Skandinavien.
Kevin Magnussen har smidt millioner for franchisrettighederne i Skandinavien i den brasilianske kæde Oakberry. Den første butik har slået dørene op i Danmark, og planen er at udvide i Skandinavien.
 Foto: Lise Coermann Nygaard/Grand Prix Photo

LÆS OGSÅ: Frækkeste strik til modeugen: Mona Tougaard i vild nøgenkjole

Kevin Magnussen ved godt, at Formel 1-karrieren ikke varer for evigt.

Derfor har han i efterhånden en del tid tænkt over, hvad der skal ske, når karrieren er forbi.

Han har allerede investeret i flere virksomheder, og nu har han smidt millioner i endnu en virksomhed.

Det skriver Børsen.

Den brasilianske madkæde Oakberry, som sælger smoothies og bowls som er baseret på acaibær, er nemlig kommet til Danmark.

Og her er Kevin Magnussen hovedpersonen.

Oakberry har 700 butikker i 40 lande, men i Danmark, Sverige og Norge har Kevin Magnussen købt franchiserettighederne.

På Frederiksberg har de netop åbnet den første butik, hvor Magnussen får hjælp af Lauritz Lynglund og Marcus Hjerrild.

De er blevet medejere og står for den daglige drift, imens Kevin Magnussen fokuserer på at køre Haas-bilen.

– Jeg har ikke noget decideret mål med forretningen, men jeg vil gerne se, hvad det her kan i Skandinavien. Det er et åbent spørgsmål, hvor langt vi når, og hvor mange butikker vi kommer til at åbne, siger Kevin Magnussen til Børsen.

Den danske Formel 1-kører vil ikke afsløre, hvad han helt præcist har investeret, men han er ikke bleg for at indrømme, at han er klar til at investere flere millioner, hvis det giver mening.

Oakberry har en plan om at nå op på 1000 butikker i 2024.

Lauritz Lynglund og Marcus Hjerrild afslører da også, at de har planer om at åbne yderligere tre butikker i Danmark i 2024 – alle butikker som skal være i københavnsområdet.

Forbindelsen mellem Oakberry og Kevin Magnussen blev tændt, da medstifter og administrerende direktør, Georgios Frangulis, er meget interesseret i Formel 1.

Haas bliver da også sponsoreret af Oakberry, og det er i forbindelse med et sponsorevent, at Kevin Magnussen faldt i snak med Frangulis og foreslog, at de skulle åbne en butik i Danmark.

Sponsoreret indhold