Sport18. april 2023

Kendt danser afslører: Dansede med dødt foster i maven

Renata Lusin, der er kendt for den tyske udgave af "Vild med dans", fortæller nu, hvordan hun gennemførte et show vel vidende, at hun havde et dødt foster i maven
Den professionelle danser Renata Lusin fortæller nu, at hun gennemførte et danseshow, vel vidende at hun havde et dødt foster i maven. nbsp;
Den professionelle danser Renata Lusin fortæller nu, at hun gennemførte et danseshow, vel vidende at hun havde et dødt foster i maven.
 Foto: Rolf Vennenbernd/picture-allianc

Hun er yderst populær i Tyskland, hvor hun er en af de største stjerner i landets udgave af underholdningsprogrammet "Vild med dans".

Hun vandt programmet i 2021 med fodboldspilleren Rurik Gislason, der blandt andet har spillet i FC København og Odense Boldklub.

Men imens hun nyder stor succes på dansegulvet, så har privatlivet budt på flere traumatiske oplevelser.

Således har hun haft hele tre spontane aborter. Det fortæller hun til tyske Bild.

Senest måtte den 35-årige professionelle danser melde fra til den nye sæson af det populære program, da hun igen var blevet gravid.

Heller ikke denne gang lykkedes det for Renata Lusin at holde på barnet.

Det til trods, så valgte hun at gennemføre et danseshow senere samme uge, som hun fik den traumatiske melding.

– Jeg fandt ud af det om torsdagen. Så blev jeg nødt til at gennemføre et show om lørdagen med en død baby i maven. Det var en helt utænkelig situation, fortæller hun til den tyske avis og uddyber, hvorfor hun gennemførte showet.

– Vi var blevet booket og ville ikke skuffe nogle. Udskrabningen skulle foregå om mandagen. Jeg var pinlig over at abortere, siger danseren.

Renata Lusin er gift med danser Valentin Lusin, der ligeledes har deltaget i programmet.

Han er med i den nye sæson, hvor han danner par med Boris Beckers datter, Anna Ermakova.

Sponsoreret indhold