Sport13. januar 2024

Kathrine Kühl skifter til Everton

Den unge landsholdsprofil Kathrine Kühl kommer til Everton på en lejeaftale fra Arsenal
Soccer Football – FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023 – Group D – Denmark Press Conference -Perth Rectangular Stadium, Perth, Australia – July 31, 2023 Denmark's Kathrine Kuhl during the press conference REUTERS/Luisa Gonzalez
Kathrine Kühl spiller resten af sæsonen hos Everton.
 Foto: Ritzau Scanpix

Teknisk stærke Kathrine Kühl skal frem til sommer tørne ud for Everton i den engelske Women's Super League.

Det skriver klubben på sin hjemmeside lørdag.

20-årige Kühl kommer til fra ligarivalen Arsenal, hvor hun har haft svært ved at få fast og regelmæssig spilletid siden ankomsten fra FC Nordsjælland for et år siden.

I Everton bliver hun genforenet med flere landsholdskolleger, men også manager Brian Sørensen, som hun tidligere har arbejdet med i FC Nordsjælland.

– Brian hjalp mig meget, da jeg skiftede fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Han hjalp mig virkelig med at udvikle mig, da jeg var yngre.

– Han har været en stor del af min rejse indtil nu, og jeg ser frem til at arbejde med ham igen. Det er meget rart at arbejde med en træner, der tror på dig, siger Kühl til Evertons hjemmeside.

Med Kühls ankomst har Everton nu en håndfuld danskere i truppen. Katrine Veje, Karoline Olesen samt Karen og Sara Holmgaard er i forvejen en del af Liverpool-klubben.

Everton ligger aktuelt nummer seks i Women's Super League. Arsenal er nummer tre.

Sponsoreret indhold