Sport10. april 2024

Kasket-kvinden fra Paris-Roubaix har meldt sig selv

Det kunne være endt grueligt galt, da en kvinde smed en kasket ind under Mathieu van der Poels cykel under Paris-Roubaix i søndags
Alpecin-Deceuninck's Mathieu van der Poel var suveræn på brostenene søndag.
Alpecin-Deceuninck's Mathieu van der Poel var suveræn på brostenene søndag.
 Foto: Papon Bernard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Efter styrt: Vingegaard har ikke haft kontakt med sine forældre

Det belgiske medie Het Nieuwsblad har fundet den kvinde, som var ved at få en mildest talt uheldig hovedrolle under cykelløbet Paris-Roubaix søndag.

Kvinden, der kommer fra det østlige Flandern, smed en kasket ind under stjernerytteren Mathieu van der Poels cykel i Paris-Roubaix. Der skete heldigvis ikke noget, men hatten havde retning direkte mod baghjulet, hvilket kunne have forårsaget en farlig situation, hvis den var havnet i hjulet.

Hun har siden løbet modtaget massiv kritik på sociale medier, selvom det ikke er blevet bekræftet, at hun havde gjort det med vilje.

Nu forklarer hun gennem sin advokat, at hun ikke havde onde intentioner, og at de selv har kontaktet den franske rytter-organisation:

- I den besked har min klient identificeret sig selv og forklaret, at hun er kvinden på billederne. Hun har også indikeret, at hun er åben for dialog, og at hun vil give foreningen en forklaring på, hvad der skete.

- Det var tydeligvis aldrig min klients intention at skade rytteren. Og heller ikke at vælte ham. Ingen normal person ville gøre sådan noget, vel? lyder det fra advokaten.

De afventer nu svar på deres henvendelse, og advokaten understreger, at hans klient tager ansvar for sine handlinger, hvis der kommer en sag ud af hændelsen. Han tilføjer desuden, at kvinden angiveligt er fan af Mathieu van der Poel.

Sponsoreret indhold