Sport20. september 2023

Kæmpe forløsning! Rasmus Højlund scorer for Manchester United

Rasmus Højlund scorer sit første mål for Manchester United i Champions League-kampen mod Bayern München
Rasmus Højlund jubler efter sin første scoring for Manchester United.

Rasmus Højlund har onsdag aften scoret sit første mål for Manchester United i Champions League-kampen mod Bayern München.

Anden halvleg er få minutter gammel, da gæsternes venstrekant Marcus Rashford finder Rasmus Højlund inde i Bayern – feltet.

Den danske angriber tager en berøring, inden han sender bolden fladt i mål via en forsvarsfod.

Det er dog stadig lidt op ad bakke for Rasmus Højlund og Manchester United, der på skrivende tidspunkt er bagud 3-1 til det tyske mesterhold.

Manchester United, der udover Højlund, også har Christian Eriksen på holdkortet, er i gruppe med FC København, der tidligere onsdag aften smed en 2-0-føring væk mod Galatasaray efter et rødt kort til Elias Jelert.