Sport21. november 2022

Journalist berøvet på live-TV under VM

En argentinsk journalist fik stjålet penge, kreditkort og andre dokumenter, imens hun var igennem direkte på TV
Den argentinske journalist Dominique Metzger blev udsat for røveri, imens hun var live igennem på TV. 
Den argentinske journalist Dominique Metzger blev udsat for røveri, imens hun var live igennem på TV.
 Foto: TN

Den argentinske journalist Dominique Metzger havde en både mærkværdig og ubehagelig oplevelse, imens hun var i gang med en live-omstilling på argentinsk TV.

Hun fik nemlig stjålet både penge og vigtige dokumenter fra hendes håndtaske, da hun selv havde travlt med at passe sit arbejde.

Det var først efter TV-indslaget, det gik op for hende, at hun var blevet bestjålet. Da hun efterfølgende gik direkte ned for at købe en flaske vand, gik det op for hende, at flere ting manglende fra hendes håndtaske.

- Jeg har det fint, fastlog hun på hendes sociale kanaler efterfølgende ifølge Sportbible.

- Jeg har oplevet noget, alle snakker om hele tiden. Forskellen er bare, at det foregår hernede, hvor de siger, det ellers er det sikreste sted på jorden. For kort tid siden var stedet fyldt med mennesker. Det var tyveri, men det var ikke en voldelig handling, uddyber hun.

Efterfølgende måtte hun en tur på politistationen for at anmelde tyveriet. Her opstod en ny overraskelse for den argentinske journalist.

Hun blev nemlig spurgt af politiet, hvordan hun ønskede, at tyven skulle straffes, når vedkommende blev fanget.

- Her oplevede jeg virkelig de kulturelle forskelle. Politikvinden spurgte mig, hvilken form for straf jeg ønskede, tyven skulle have.

- Hun spurgte, om jeg ville foretrække, at tyven blev sendt fem år i fængsel, eller om jeg ønskede, at vedkommende blev udvist af landet.

En situation, journalisten fandt absurd og ikke ønskede at skulle have noget bestemmelse over.

- De insisterede på min holdning, men jeg sagde, at jeg bare ville have mine ting tilbage. Politikvinden gav mig virkelig gåsehud, forklarer hun.

Dominique Metzger fortsætter sit arbejde under VM. Hun var blandt andet på plads på stadion, da åbningskampen mellem Qatar og Ecuador fandt sted.

Sponsoreret indhold