Sport1. juni 2023

José Mourinho skældte dommer ud i parkeringskælder

AS Roma-træner José Mourinho valgte at konfrontere dommeren i parkeringskælderen, efter han og Roma havde tabt Europa League-finalen til Sevilla
José Mourinho havde nået så svært ved at styre temperamentet torsdag aften i Budapest. 
José Mourinho havde nået så svært ved at styre temperamentet torsdag aften i Budapest.
 Foto: Ritzau Scanpix

José Mourinho var ikke ligefrem i godt humør efter AS Romas nederlag i Europa League-finalen, som Sevilla vandt efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Efter nederlaget langede Mourinho hårdt ud efter den engelske finaledommer Anthony Taylor.

Det gjorde portugiseren både på et pressemøde efter finalen og nede i en parkeringskælder under stadionet Puskas Arena i Budapest.

På en video, der er gået viralt, kan man se Mourinho vandre rundt i området med parkerede biler og busser, mens han skælder ud.

Man kan på videoen ikke se Anthony Taylor, men ifølge de italienske medier Gazzetta dello Sport og Sportitalia er Mourinhos vrede rettet mod dommerteamet, der er ved at forlade stadion.

– Fucking skændsel, mand. Det er en fucking skændsel, siger Mourinho på videoklippet.

Den iltre træner fulgte op med flere budskaber i retning af dommerteamet på italiensk. Tidligere havde Mourinho til journalister også kritiseret Anthony Taylor.

– Det var en intens, maskulin og levende kamp med en dommer, der virkede spansk. Det var gult, gult og gult hele tiden.

– Vi er vant til, at dommere har indflydelse på vores kampe, så det er ikke noget nyt. Men jeg havde ikke regnet med det i en europæisk finale, siger Mourinho ifølge Reuters.

Anthony Taylor diskede op med 14 gule kort i løbet af finalen. Otte af advarslerne blev givet til romerne, og Mourinho så også gult i slutfasen.

Sponsoreret indhold