Sport18. april 2024

Jordan Larsson er blevet far for anden gang

FCK-spillerens kone Bianca Waller afslører i et Instagram-opslag at søn nummer to er kommet til verden
Smilet er lidt større hos Jordan Larsson end resten af FC København-truppen for tiden. Han er nemlig blevet far for anden gang i denne uge.
Smilet er lidt større hos Jordan Larsson end resten af FC København-truppen for tiden. Han er nemlig blevet far for anden gang i denne uge.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Neil Currey døde sidste år: Nu er der nyt om dødsårsagen

Det går overhovedet ikke som håbet for svenske Jordan Larsson og resten af FC København for tiden.

Men imens det halter med spillet og resultaterne på fodboldbanen, går alt helt perfekt uden for fodboldbanen for Jordan Larsson.

Den 26-årige offensivspiller er nemlig blevet far.

Det afslører både han og konen Bianca Waller i et opslag på Instagram.

– Velkommen til familien elskede lillebror, skriver forældrene.

Parret har i forvejen sønnen Jason, hvilket Jordan Larsson også har tatoveret på brystet, og Jasons lillebror får samme forbogstav som storebror og farmand.

I opslaget fortæller parret, at familiens nyeste medlem har fået navnet James.

Til BT fortæller FC København-spilleren til torsdagens træning, at Bianca gik i fødsel tidligt tirsdag morgen og blot få timer efter kom James ud.

– Det gik meget hurtigt den her gang sammenlignet med, da vores første søn blev født. Men både min kone og min søn har det godt, siger han til mediet.

I weekenden skal Jordan Larsson og FC København forsøge at hente den første sejr i mesterskabsspillet, når Silkeborg IF gæster Parken.

De forsvarende danske mestre befinder sig inden søndagens kamp på ligaens tredjeplads med seks point op til både FC Midtjylland og Brøndby IF.

Sponsoreret indhold