Sport25. april 2023

Jonas Vingegaard er vild med Minds of 99: Håber de kommer til vinderfesten

Hvis det lykkes Jonas Vingegaard at genvinde Tour de France-titlen er der ét speciel band, han håber kommer og spiller til vinderfesten
Hvis Jonas Vingegaard vinder Tour de France til sommer, så håber han, at Minds of 99 vil komme og spille til vinderfesten.
Hvis Jonas Vingegaard vinder Tour de France til sommer, så håber han, at Minds of 99 vil komme og spille til vinderfesten.
 Foto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix

Planen er klar. Jonas Vingegaard vil vinde Tour de France til sommer.

Og når det sker, er der et helt særligt band, som den danske bjergged virkelig ønsker sig kommer og spiller til den store vinderfest.

I et interview med TV MIDTVEST fortæller Jonas Vingegaard nemlig, at han er fan af det danske band, og at han ofte træner med deres musik i ørerne, når han træner i Glyngøre og omegn.

– Jeg ville blive skuffet, hvis The Minds of 99 ikke er der. Ej, det er bare sjov. Så kunne det godt være, man selv skulle spæde lidt til i hvert fald, siger Jonas Vingegaard om dit favoritband.

Jonas Vingegaard er inde i en længere løbspause nu, hvor han er taget på højdetræningslejr for at forberede sig til årets store Tour de France-mål.

Danskeren har netop skrevet under på en lang kontraktforlængelse med det hollandske hold Team Jumbo-Visma, hvor der kommer lidt ekstra penge mellem hænderne. Det betyder, at der måske kan blive plads til lidt personlige goder.

Næste gang Jonas Vingegaard sætter sig på cyklen i løbssammenhæng bliver til Critérium du Dauphiné, der køres før Touren fra 4. til 11. juni.

Sponsoreret indhold