Sport8. juni 2023

Jonas Vingegaard dybt berør af knivangreb i Frankrig: – Alle taber

Det var en dybt berørt Jonas Vingegaard, der afbrød interview efter etapesejr, da han fik nyheden om knivstikkeri i Frankrig
Jonas Vingegaard så ikke glad ud, da han var på podiet i Frankrig. Hans tanker var på familierne, der har været udsat for det forfærdelige angreb.
Jonas Vingegaard så ikke glad ud, da han var på podiet i Frankrig. Hans tanker var på familierne, der har været udsat for det forfærdelige angreb.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det var en dybt berørt Jonas Vingegaard, der måtte afbryde et interview efter etapesejren i Critérium du Dauphiné.

Til TV 2 fortæller han efterfølgende, at han selvfølgelig er glad for etapesejren og førertrøjen, men det er ikke det, der gælder i dag.

For i formiddags kom nyheden om, at en gerningsmand var gået amok med en kniv på en legeplads i Annecy, der ligger i det sydøstlige Frankrig. Her blev fire små børn og to voksne ramt af knivstik. To af børnene og en voksen er i livsfare.

– Cykling er lidt lige meget, når der sker sådan noget. Det kommer lidt tæt på, fortæller Jonas Vingegaard, der slev har datteren Frida, der snart fylder tre år.

Jonas Vingegaard fik den tragiske nyhed overleveret lige før, han skulle lave interview, og det var derfor, at han var nødt til at afbryde.

– Det er, at det en der går efter små børn. Det er et sted jeg kommer af og til, fortsætter danskeren.

– Det giver det perspektiv, at cykling er lige meget. I dag kan det være lige meget, hvem der vinder eller taber. alle taber, siger Jonas Vingegaard.

Sponsoreret indhold