Sport18. marts 2024

Joe Barone ramt af hjertestop i weekenden: Er i kunstig koma

Fiorentina-direktøren blev søndag ramt af et hjertestop, og nu fortæller klubben, at Barones tilstand mandag fortsat er kritisk
Fiorentina-direktøren Joe Barone blev søndag ramt af et hjertestop. Mandag fortæller klubben, at Barone fortsat er i kritisk tilstand og er i kunstig koma på hospitalet.
Fiorentina-direktøren Joe Barone blev søndag ramt af et hjertestop. Mandag fortæller klubben, at Barone fortsat er i kritisk tilstand og er i kunstig koma på hospitalet.
 Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se videoerne: Trabzonspor-fans angriber Fenerbahces spillere

Søndagens Serie A-kamp mellem Atalanta og Fiorentina blev udskudt, da Fiorentinas direktør Joe Barone fik et ildebefindende kort inden kampstart.

Den italienske fodboldverden var i chok, da det kom frem, at Joe Barone var blevet ramt af et hjertestop.

Mandag har Fiorentina på deres hjemmeside og sociale medier givet en opdatering på Joe Barone.

Og de er desværre ikke positive.

– Joe Barone er i øjeblikket i kunstig koma. Ingen prognose er blevet givet.

Fiorentina skriver også, at han er indlagt på hjerteafdelingen på San Raffaele Hospital i Milano, og at Joe Barone lige nu er i kritisk tilstand.

– Familien Barone, familien Commisso og hele Fiorentina takker San Raffaele og hele Alberto Zangrillos team for det arbejde, de har gjort, siden Joe blev indlagt.

Flere italienske medier har skrevet, at Fiorentina befandt sig på deres hotel og ventede på at tage mod stadion, da Joe Barone faldt om.

Nogle af spillerne skulle have været i rummet, da det hele skete, og det var også derfor, at de ikke følte sig klar til at spille en fodboldkamp blot et par timer senere.

Netop marts har tidligere vist sig at byde på forfærdelige nyheder for Fiorentina, da den tidligere Fiorentina-stjerne Davide Astori den 4. marts 2018 faldt om og døde af et hjertestop.

Sponsoreret indhold