Sport19. december 2023

Jesper Nøddesbo afslører: Er blevet arbejdsløs

Den tidligere landsholdsspiller har har sagt sit job op
Jesper Nøddesbo vil prøve kræfter med noget nyt i 2014.
Jesper Nøddesbo vil prøve kræfter med noget nyt i 2014.
 Foto: Benoit Tessier/Scanpix Denmark

LÆS OGSÅ: Jesper Nøddesbo skuffede datter: - Far, du lyver!

"Fuld af håb", men med "uro i benene". Sådan beskriver OL-guldvinderen fra 2016 de følelser, der fylder i hans krop kort før året går på hæld.

2024 kommer nemlig til at se væsentligt anderledes ud for sportsmanden, da han har valgt at sige sit job som ledelsescoache op. Det forklarer han i et opslag på LinkedIn.

- De første dage som selvstændig arbejdsløs. Har valgt at sige mit job op hos Copenhagen Coaching Center.
Så hvorfor det? Det væsentlige! Har et stykke tid længe gået rundt om den ( det passer meget godt med juletiden) varme grød. Der var noget som skurrede, noget som godt kunne være anderledes.
Så nu gør jeg noget som jeg ikke er så god til. Jeg prøver lige at stå stille, mens verden suser videre, velvidende at hele mit system reagerer på det. I store dele af mit liv har det at stå stille, været lig med en frygt for at blive overhalet indenom.

- Måske der er en anden vej? Hvem ved, men her står jeg og ser hvad der sker. Bruger lidt tid på at finde ud af hvordan næste etape skal stykkes sammen. Hvilke valg der skal træffes.
I bund og grund et kæmpe privilegie!! Jeg er fuld af håb, men med en vis uro i benene. De vil så gerne bevæge sig. Vi ses i Januar, skriver han.

Jesper Nøddesbo havde en flot karriere på det danske håndboldlandshold, hvor han ved EM i 2008 var med til at vinde guld, efter finalesejr over Kroatien. Deruover har han to VM-sølvmedaljer fra 2011 og 2013, og en EM-sølvmedalje i 2014, men kronen på værket er selvfølgelig OL-guld i 2016.

Derudover kan han blandt andet prale af to Champions League-titler, syv spanske mesterskaber og to danske mesterskaber.

Sponsoreret indhold