Sport8. marts 2023

Jesper Lindstrøm misser landskampe på grund af ankelskade

Der er flere ugers pause i vente for Jesper "Jobbe" Lindstrøm, efter at han er blevet ramt af smerter i anklen
Danske Jesper Lindstrøm røg i græsset til træning, efter en hård tackling med sin klubkammerat Hrvoje Smolcic.
Danske Jesper Lindstrøm røg i græsset til træning, efter en hård tackling med sin klubkammerat Hrvoje Smolcic.
 Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm måtte bæres fra onsdagens træning i Eintracht Frankfurt med smerter i anklen, og nu står det klart, at han står foran "flere ugers skadespause".

Det skriver Eintracht Frankfurt på sin hjemmeside, efter at nyhedsmedierne Bild og Kicker tidligere onsdag beskrev den træningssekvens, hvor Lindstrøm kom til skade.

Danskeren gik i græsset efter en nærkamp med holdkammeraten Hrvoje Smolcic. Efter duellen med den kropsstærke kroat blev Lindstrøm liggende og signalerede smerter i anklen.

Efter et par minutters behandling på den kolde bane blev Jesper Lindstrøm båret væk med støtte fra reservemålmand Jens Grahl og en ansat i klubben.

Selv om flere undersøgelser skal fastslå, hvor alvorlig skaden præcis er, betyder den første prognose på flere ugers pause, at den 23-årige dansker går glip af flere vigtige kampe for både Frankfurt og Danmarks landshold.

Onsdag i næste uge skal Frankfurt forsøge at vende 0-2 fra den første kamp mod Napoli til samlet sejr i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Dagen inden udtager landstræner Kasper Hjulmand sit hold til de forestående EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Landsholdet samles mandag 20. marts, og landskampene spilles i 23. og 26. marts. Næppe med den vævre tekniker blandt aktørerne.

Sponsoreret indhold