Sport16. december 2023

Jesper Jensen fortryder: - Jeg skulle have bundet hendes ankler

Landstræneren har brugt en del af timerne efter semifinalenederlaget på at efterrationalisere kampen
Landstræner Jesper Jensen ville gerne have fået bedre styr på Henny Reistad, der lavede 15 mål mod Danmark i semifinalen. 
Landstræner Jesper Jensen ville gerne have fået bedre styr på Henny Reistad, der lavede 15 mål mod Danmark i semifinalen.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er nemt at finde hår i suppen, når man har tabt en håndboldkamp med ét mål.

Kort tid efter nederlaget ville den danske landstræner ikke sætte så mange ord på, hvad han og holdet kunne have gjort anderledes, men dagen derpå har en i hvert fald en enkelt ting, han fortryder, han ikke selv fik gjort.

– Ja, jeg skulle have bundet Hennys (Reistad red.) ankler sammen, siger han med et glimt i øjet.

Efter den vittige kommentar, var han dog fortsat stolt over sit hold, og havde ikke brug for at grave for meget i de fejl, der blev lavet undervejs.

– Når man taber, så er der altid ting, man kunne have gjort anderledes. Jeg sagde også til spillerne i går aftes, at vi skal passe på, at vi ikke bebrejder os selv for meget, siger han og uddyber:

– Der var også nogle, der var kede af, at de ikke fik tacklet Henny i sidste sekund, men overordnet set synes jeg, vi gjorde mange ting rigtigt i lange perioder, og så var vi også bare oppe mod verdens bedste håndboldhold. Nogle gange skal man erkende, at tingene ikke faldt ud til vores fordel.

Nu skal holdet gøre klar til bronzekampen søndag.

Her møder holdet Sverige.

Opgøret spilles i Boxen i Herning klokken 16.00.

Sponsoreret indhold