Sport10. april 2024 (opd. 10. april 2024)

Jesper Hansen forlænger med AGF

Målmanden vil være 40 år ved kontraktudløb
AGFs målmand Jesper Hansen forlænger til 2025. 
AGFs målmand Jesper Hansen forlænger til 2025.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Selv om målmanden Jesper Hansen har rundet 39 år, har han ikke i sinde at stille støvlerne på hylden lige foreløbig.

Onsdag har den rutinerede keeper forlænget kontrakten med superligaklubben AGF, så han nu er bundet frem til sommeren 2025. Det skriver AGF på sin hjemmeside.

I denne sæson har Hansen konkurreret med nordireren Bailey Peacock-Farrell om spilletiden i AGF-buret, men fra klubbens side var der aldrig tvivl om, at Jesper Hansen skulle tilbydes en ny kontrakt.


- Jesper Hansen er været en fremragende målmand i AGF indtil nu, og han har en stor andel i vores resultater i de senere år. Og selv om han nu oplever en øget konkurrence på målmandsposten i AGF, har han fortsat sit seriøse og fokuserede arbejde som en stærk målmand, som også i denne sæson har vist sine kvaliteter.

- Han har en lang erfaring og mange kampe bag sig, men er stadig en ærgerrig spiller, der er i en flot fysisk form, og som passer godt på sig selv. Så vi er meget glade for, at Jesper kan se sig selv i AGF i yderligere et år, siger AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Det er snart tre år siden, Jesper Hansen skiftede fra superligarivalen FC Midtjylland. Han har også en fortid i FC Nordsjælland, Ølstykke, Evian, Bastia og Lyngby.

132 gange har han holdt rent bur i karrierens 384 superligakampe, og ingen anden målmand har lige så mange gange spillet til nul i Superligaen.

Både Morten Olsen, Åge Hareide og Kasper Hjulmand har haft udtaget Jesper Hansen som reserve på landsholdet, men det er aldrig blevet til spilletid for A-landsholdet. Med 35 bænkpladser er han den reservemålmand, der flest gange har siddet på bænken uden at få debut for Danmark.

Sponsoreret indhold