Sport25. juli 2023

Jasper Philipsen har fået dødstrusler

Jasper Philipsen har fået en del kritik for sin kørsel under årets Tour de France
Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) bliver hyldet som vinder af den grønne pointtrøje. Det er dog ikke alle, der mener, at han har fortjent den.
Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) bliver hyldet som vinder af den grønne pointtrøje. Det er dog ikke alle, der mener, at han har fortjent den.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var ingen tvivl om, hvem der skulle stå på podiet og iføre sig den grønne pointtrøje i Paris i søndags.

Belgieren Jasper Philipsen var suverænt den bedste sprinter under årets Tour de France, hvor han vandt fire etaper i alt.

Men vejen til sejr har været til stor diskussion for flere ryttere i feltet.

Nu viser det sig, at det ikke kun er rytterne, der har været utilfredse med Jasper Philipsen.

Flere cykelinteresserede har set sig sure på supersprinteren og sågar sendt ham dødstrusler.

Det skriver TV 2.

– De beskeder Jasper har modtaget er virkelig ikke pæne. Mange mennesker undervurderer den mentale indflydelse, det har. Han har modtaget flere dødstrusler gennem sociale medier, og jeg undrer mig over hvorfor. De kender ham ikke engang, fortæller sprinterens kæreste, Melanie Peetermans, til et belgisk medie Sporza.

Jasper Philipsen har flere gange under Tour de France fået kritik for at køre aggressivt i slutspurten, hvor ryttere mener, at de er blevet skærmet af.

Både sprinteren Fabio Jakobsen, holdene Astana og Intermarché klagede til løbsjuryen og ønskede, at belgieren skulle have frataget to sejre.

Sponsoreret indhold