Sport28. september 2023

Jansson i karantæne efter "fornærmende og upassende" udtalelser

Den tidligere Brentford-kaptajn har fået to dages karantæne for at overfuse en doping-kontrollør
Svenskeren har ikke været bleg for at tage konfrontationerne på grønsværen heller. Her ses han i heftig diskussion med Cristiano Ronaldo i 2022, da begge spillede i Premier League. 
Svenskeren har ikke været bleg for at tage konfrontationerne på grønsværen heller. Her ses han i heftig diskussion med Cristiano Ronaldo i 2022, da begge spillede i Premier League.
 Foto: Ian Walton/ASSOCIATED PRESS

Pontus Jansson ville nok ønske, at han bare havde holdt sin mund - den har nemlig fået ham i store problemer.

Han er røget en tur i skammekrogen, og kommer ikke til at være være tilgængelig for Malmö FF' i de to vigtige kampe mod Brommapojkarna og Kalmar FF, som er afgørende for guldkampen.

Og det er altså ikke for noget, den høje svensker har ytret på banen på banen, men for noget, der skete efter kampen.

Ifølge det svenske fodboldforbund er Pontus Jansson blevet anmeldt for at have udtalt sig på en "fornærmende og upassende måde over for en dopingkontrolmedarbejder og ikke at have fulgt dopingkontrollens anvisninger, når han blev indkaldt til en dopingkontrol", skriver Fotboll Skåne.

Det har været lempende for straffen, at forsvarsspilleren endte med at gennemføre kontrollen, skriver disciplinærinstansen ifølge mediet.

Anker dommen

Janssons klub er dog langt fra tilfreds med den udlæggelse, og de har efterfølgende valgt at anke dommen.

- Vi deler ikke beskrivelsen af hændelsen. Vi har appelleret, siger sportschef Daniel Andersson til Fotball Skåne.

32-årige Pontus Jansson har spillet 11 kampe for Malmö siden skiftet fra Brentford, hvor han er holdkammerater med danske Sebastian Jørgensen, Anders Christiansen, Jonas Knudsen og Søren Rieks.

Sponsoreret indhold