Sport15. januar 2024

Jagtet af paparazzi: Powerpar havnet i "cirkus"

Tennisstjernerne Alex De Minaur og Katie Boulter har ikke kunne være i fred forud for Australian Open
Opmærksomheden omkring Katie Boulter og Alex De Minaur eksploderede, da de tog parforholdet til nye højder - nemlig med på tennisbanen. 
Opmærksomheden omkring Katie Boulter og Alex De Minaur eksploderede, da de tog parforholdet til nye højder - nemlig med på tennisbanen.
 Foto: Glyn KIRK/Scanpix Denmark

Det var ved Wimbledon sidste sommer, at australske Alex de Minaur for første gang mærkede en overvældende opmærksomhed omkring sin person.

Efter at have gået under forholdsvis under radaren i det meste af sin karriere, var den 24-årige De Minaur forståeligt nok overvældet, da hver eneste af hans og kærestens bevægelser pludselig blev fanget af knipsende kameraer.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-15/000_33n78bl-1920x2880we.jpg
Katie Boulter og Alex De Minaur stillede op i mixed double ved Wimbledon i sommer, hvor de nåede ottendedelsfinalen.
 Foto: KIRK / AFP/ Scanpix Denmark

Set i bakspejlet, burde han nok have set det komme - for han er ikke kæreste med hvem som helst. Siden 2021 har Alex De Minaur dannet par med tennisspilleren - og den britiske nr. 1 - Katie Boulter.

Og hvis der er noget, den britiske presse elsker, så er det berømtheder, der slår pjalterne sammen i privaten.

- Det var virkelig mærkeligt, fortalte De Minaur kort inden Australian Open. Her er australiernes helt store håb, efter han netop er brudt igennem top 10:

- Det var min første gang nogensinde, at jeg blev fulgt efter af paparazzi. Det var noget, jeg ikke havde forventet. De fandt ud af, hvor vi boede, og de ventede på os den følgende morgen.

- Det var for mig utroligt at opleve. Det er noget, jeg aldrig troede var muligt. Og det er alt sammen på grund af Katie, fortæller han i et interview med The Guardian.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-15/tyi7i67i6.png
Parret gik stille med dørene i starten, men i dag deler de søde snaps af hinanden til deres hundredtusindvis af følgere.
 Foto: Alex De Minaur via Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-15/rui57oi57o6o7.png
... Senest fra juledagene, som parret naturligvis tilbragte sammen, inden de begge begyndte forberedelserne til Australian Open.
 Foto: Katie Boulter via Instagram

Katie Boulter har i et seperat interview med The Guardian fortalt, hvordan det har været for parret siden i sommer. Særligt i takt med, at Alex De Minaur er kravlet op i top 10, og nu er en global tennisstjerne:

- Det er virkelig svært at beskrive. Jeg mener, jeg kan ikke gå ned ad gaden med ham "alene". Jeg føler, at jeg deler ham med alle, hvilket ikke er en dårlig ting.

- Jeg synes bestemt, det har været sjovt at være en del af, fordi det har været lidt af et cirkus, men et godt cirkus, forklarer Katie boulter, der ikke lægger skjul på, at hun er stolt af kærestens udvikling:

- Jeg synes, det er fantastisk, at han får den opmærksomhed, han virkelig fortjener. Han har lagt arbejdet i det. Han spiller noget af det bedste tennis i sit liv. Det fylder mig virkelig med en masse stolthed, fordi jeg ved, hvad han har været igennem, hvor hård og hvor stærk han er med alt, hvad han gør, siger hun.

Alex De Minaur tog sin første sejr ved Australian Open mandag, da modstanderen Milos Raonic måtte trække sig med en skade i tredje sæt. Katie Boulter skal i ilden natten til tirsdag dansk tid, hvor hun møder kinesiske Yue Yuan.

Sponsoreret indhold