Sport21. marts 2024

Italiensk servekanon fik ildebefindende og tabte til Murray

Matteo Berrettini fik det skidt under kampen mod Andy Murray, men spillede alligevel videre og tabte
Italieneren blev skidt tilpas i kampen mod Andy Murray. 
Italieneren blev skidt tilpas i kampen mod Andy Murray.
 Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix

Det så dramatisk ud, da den italienske tennisspiller Matteo Berrettini onsdag aften fik et ildebefindende under kampen mod skotske Andy Murray ved Masters 1000-turneringen Miami Open.

Tv-billeder viser, hvordan Berrettini var ved at miste fodfæstet og måtte tilses af en læge, da han efter at have vundet første sæt var bagud med 2-5 i andet sæt.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-21/20240321-022144-1-1920x1279we.jpg
Matteo Berrettini blev tilset af lægepersonale.
 Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix

Han fik efterfølgende grønt lys til at fortsætte.

- Jeg ved ikke præcis, hvad der skete, men jeg følte mig meget svag, og jeg kunne intet spise, fortæller Matteo Berrettini ifølge ubitennis.

Berrettini, der er qua sin højde er kendt som lidt af en superserver, holdt efterfølgende serv med et rent parti, men i længden kunne han ikke afværge nederlaget.

Murray servede andet sæt hjem med 6-3 og vandt det efterfølgende sæt med 6-4.

Tidligere har høje varmetemperaturer været et problem ved Miami Open, men ifølge AFP var der ikke mere end 25 grader under onsdagens kamp.

Den 27-årige Matteo Berrettini var for to år siden nummer seks i verden efter at have nået finalen i Wimbledon og semifinalen i Australian Open. Siden har han døjet med skader og er nede som nummer 142 på verdensranglisten.

Sponsoreret indhold