Sport13. april 2023

Irakiske Ibrahim Bayesh får to års karantæne for dommeroverfald

De næste to år kommer Ibrahim Bayesh ikke til at spille fodbold. Han er har nemlig fået karantæne, efter han overfaldt en dommer
Ibrahim Bayesh kommer ikke til at juble over scoringer de næste to år.
Ibrahim Bayesh kommer ikke til at juble over scoringer de næste to år.
 Foto: Ahmad Al-Rubaye/AFP/Ritzau Scanpix

Den irakiske fodboldspiller Ibrahim Bayesh kunne ikke styre sit temperament, da hans hold Al-Quwa Al-Jawiya søndag mødte Al-Kahrabaa i Iraks bedste række.

Efter at være blevet udvist gik landsholdsspilleren Bayesh amok på dommeren, og det koster ham nu en to år lang karantæne.

– Ibrahim Bayesh hånede dommeren, da han blev vist det andet gule kort og efter det et rødt kort. Herefter løb han mod dommeren og forsøgte at angribe ham, og han truede og fornærmede dommeren, skriver fodboldforbundet i kendelsen.

Den 22-årige midtbanespiller kunne uden for banen notere sig, at hans hold tabte topopgøret 2-3 på et sent mål af Al-Kahrabaa.

Det betyder, at Al-Quwa Al-Jawiya må overlade førstepladsen i ligaen til Al-Shorta, men kun et enkelt point adskiller holdene. Al-Kahrabaa ligger nummer tre.

Ibrahim Bayesh var ikke den eneste fra klubben, som modtog en lang karantæne efter kampen.

Også en leder fra klubben må holde sig på afstand af banen de næste to år. Han skubbede og fornærmede dommeren og har fået en tilsvarende karantæne på to år.

Ibrahim Bayesh er fast mand på det irakiske landshold. Det er indtil videre blevet til 40 kampe og 6 mål for Irak, for hvem han debuterede allerede som 17-årig.

Sponsoreret indhold