Sport15. januar 2024

I frygteligt styrt: Skistjerne var lige blevet far

Kommentatoren skreg af chok, da OL-medaljevinderen styrtede 50 meter ned ad pisten
Alexis Pinturault modtog lægehjælp efter sit styrt, inden han blev fløjet væk med helikopter. 
Alexis Pinturault modtog lægehjælp efter sit styrt, inden han blev fløjet væk med helikopter.
 Foto: Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

- Nej, nej, nej, nej, nej, skreg Viaplay-kommentator Andreas Toft, inden han fortsatte: - Jeg kunne ikke holde ud at se på. Jeg var nødt til at lukke øjnene.

Chokreaktionen fra Toft skyldtes, at skistjernen Alexis Pinturault var ude for et frygteligt styrt, da han faldt 50 meter ned ad pisten under fredagens super-G-konkurrence i schweiziske Wengen.

Pinturault var tydeligt medtaget og måtte efterfølgende fragtes med helikopter til et nærliggende hospital, skriver Dagbladet.

Lige blevet far

Ulykken indtraf bare seks dage efter, at OL-medaljevinderen blev far for første gang. Den 6. januar delte han et billede på Instagram af en lille bitte hånd med teksten "6. januar 2024" og et hjerte.

Pinturault har efter ulykken delt et billede af guldklumpen med teksten: - Den bedste smertestillende medicin. Tak for alle jeres søde ord! #Jegvendertilbage.

32-årige Alexis Pinturault takker sikkert de højere magter for at være hjemme hos sin nyfødte baby og hustruen Romane. For det kunne være gået uhyggeligt galt.

Franskmanden fik behandling af læger efter styrtet, inden han blev fløjet med helikopter til et hospital i nabobyen Interlaken.

Efterfølgende fortalte Pinturaults holdkammerat, Cyprien Sarrazin, at han var ved bevidsthed men i stærke smerter.

Det franske skiforbund kunne senere fredag fortælle, at Pinturault pådrog sig en slem knæskade i faldet.

Alexis Pinturault har vundet tre OL-medaljer og otte VM-medaljer. Han den mest vindende franskmand i sporten nogensinde.

Sponsoreret indhold