Sport8. oktober 2023

Hvidovre-chef Peter Lassen gør status: Ikke godt nok

Hvidovre har blot hentet tre point i første halvdel af grundspillet og har fortsat ikke vundet.
Sportschef Peter Lassen (til højre red.) mener ikke, at klubbens præstationer har været gode nok.
Sportschef Peter Lassen (til højre red.) mener ikke, at klubbens præstationer har været gode nok.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hvidovre har nu mødt alle hold i Superligaen, og ikke en eneste gang er oprykkerne gået fra banen med en sejr.

Senest tabte holdet søndag 1-3 i Vejle, og det er blot blevet til tre point i de 11 kampe. Sportschef Peter Lassen havde forventet, at holdet ville have høstet flere point.

- Det gør skideondt, at vi ikke har vundet endnu. Vi hungrer efter en sejr, og jeg har en kæmpe tro på, at når vi får den første sejr, så får vi pustet ud. Jeg venter bare på, at den kommer.

- Jeg havde forventet, at vi havde lavet flere point, og jeg havde ikke forventet, at vi ville score så få mål, som vi har gjort. Det er ikke godt nok.

- Jeg synes, vi har spillet fin fodbold og leveret fine præstationer, men vi mangler at lave nogle mål. Havde vi haft en, der kunne knalde den i kassen, så havde vi heller ikke ligget, hvor vi gør lige nu, siger Peter Lassen.

Oprykkerne har blot fået netmaskerne til at blafre fire gange i sæsonen, og det er en stor del af årsagen til, at pointhøsten har været så pauver.

Den manglende målscoring frustrerer holdets træner Per Frandsen, der forsikrer, at det er noget, som trænerteamet arbejder på højtryk på at få ændret.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi kun har scoret fire mål. Det er bestemt ikke optimalt, og det arbejder vi på at ændre hver eneste dag. Vi skal tro lidt mere på det på banen, men vi har også haft meget stolpe ud.

- Første halvdel af grundspillet har generelt været meget skuffende, for vi har ikke formået at få en sejr i 11 kampe. Det er vi selvfølgelig godt trætte af, og vi havde forventet mere, siger træneren.

Selvom Hvidovre fortsat mangler at vinde i sæsonen, er det ikke noget, der har sat sig i truppen.

- Vi kan sagtens holde moralen oppe i truppen. Vi er selvfølgelig skuffede efter hver kamp, men så tager vi til træning og klør på igen. Lige pludselig rammer vi en stime, siger Per Frandsen.

Hvidovre har otte point op til OB på den rigtige side af nedrykningsstregen, og den afstand skal holdet forsøge at mindske i næste runde på hjemmebane mod Silkeborg.

Sponsoreret indhold