Sport19. december 2023

Hulk gør det igen: Far for femte gang

Den brasilianske angriber skal være far for femte gang - med sin ekskones niece
Han bliver ikke kaldt Hulk for ingenting.
Han bliver ikke kaldt Hulk for ingenting.
 Foto: ERNESTO BENAVIDES/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fodboldstjerne gør ekskonens niece gravid

Det bliver i familien for den muskuløse brasilianer - endnu engang.

Den tidligere landsholdsspiller Hulk har nemlig meddelt, at han venter sit andet barn med sin ekskones niece, det skriver Daily Mail.

I 2020 fik den tidligere Porto-angriber verden til at tabe kæben, da han giftede sig med Camila Angelo, der er niece til hans ekskone Iran Angelo, efter at de afsluttede deres 12 år lange forhold.

Kun et år senere, bekræftede Givanildo Vieira de Sousa - bedre kendt som Hulk - at parret ventede deres første barn, datteren Zaya.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-19/sdsf.png
Hulk og Camila skal være forældre igen.
 Foto: Instagram

I en story på Instagram bekræftede den 37-årig fodboldspiller nyheden om parrets andet barn: - Kigger lige forbi for at takke jer for de utallige beskeder, jeg har modtaget om min kones graviditet. Endnu en søn, endnu en velsignelse, som Gud gav mig, skriver han.

Hulk har fra sit tidligere ægteskab med Iran Angelo sønnerne Ian og Thiago samt datteren Alice.

Børnene fra Hulks første ægteskab kommer altså både til at blive storebrødre og søster - og fætre og kusine til deres nye lillebror.

Hulk debuterede for Brasiliens landshold i 2009. I 2016 tog han som en af de første profilerede internationale stjerner turen til den kinesiske Superliga. Hulk og Camila Angelo giftede sig i 2020, da han stadig spillede for den kinesiske klub, Shangai SIPG.

Han spiller i dag for den brasilianske klub, Atletico Mineiro, som han skiftede til i januar 2021 og har scoret 95 mål for i 173 kampe.

Sponsoreret indhold