Sport21. juli 2023 (opd. 21. juli 2023)

Holger Rune syg: Trænger til en pause

Har måtte ligge i sengen med feber i flere dage, afslører hans mor nu
Det er Holger Runes mor, der nu afslører, at hendes søn er syg. Det kan være forklaringen på, at han de seneste dage er faldet totalt igennem i flere kampe.
Det er Holger Runes mor, der nu afslører, at hendes søn er syg. Det kan være forklaringen på, at han de seneste dage er faldet totalt igennem i flere kampe.
 Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Holger Rune har haft nogle travle uger og trænger til at give kroppen en pause.

Sådan lyder det fra mor og manager Aneke Rune. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at sønnen har ligget i sengen i fire dage med feber, efter at han i sidste uge nåede kvartfinalen i Wimbledon.

Den 20-årige tennisspiller har i denne uge tabt alle sine kampe ved landsholdsturneringen Hopman Cup i Nice, og planen er, at Rune i næste uge skal deltage i Croatia Open.

- Jeg synes, han skal trække sig her, men han vil jo gerne spille. Sådan er Holger. Han gider ikke at være syg, lyder det fra Aneke Rune i en sms til Ekstra Bladet.

Hun fortæller desuden, at den øvre del af lænden driller den danske tennisspiller.

- Om det er kroppen, der værker på grund af sygdom, eller om det er fra før græssæsonen, må vi finde ud af, når han er helt på toppen igen, fortæller Aneke Rune til avisen.

Holger Rune indtager i øjeblikket en placering som nummer seks på verdensranglisten på herresiden.

I denne uge har han ved Hopman Cup tabt til schweizeren Leandro Riedi, der er nummer 160 på ranglisten, samt franske Richard Gasquet, der er nummer 49 i verden.

Sammen med Clara Tauson var Rune samtidig med til at tabe to kampe i mixed double, hvilket betyder, at Danmark er færdig ved Hopman Cup.

Sponsoreret indhold