Sport13. april 2023

Holger Rune slog linjedommer med ketcher: Måtte forlade banen

En linjedommer måtte forlade banen med ondt i håndleddet, efter at Holger Rune kom til at ramme hende med ketsjeren i en forhånd
Holger Rune var hurtigt ovre ved linjedommeren, efter at han kom til at slå til hende.
Holger Rune var hurtigt ovre ved linjedommeren, efter at han kom til at slå til hende.
 Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag kunne 19-årige Holger Rune sikkert spille sig i tredje runde ved Monte Carlo Masters mod østrigske Domenic Thiem.

Men kampen foregik dog ikke helt uden drama. Under en hård duel i andet sæt rammer Holger Rune nemlig en linjedommer med sin ketcher, da danskeren ville slå en gård forhånd.

Holger Rune var hurtig ovre ved linjedommeren for at høre, om var okay. Hun var dog tydeligvis i smerter, og rystede også på hovedet, mens hun tog sig til hånden.

– Første gang jeg skulle tilbage i returen, rykkede jeg tilbage og skulle lave en forhåndsslice, og så ramte jeg hende på armen, tror jeg. Jeg håber, hun har det okay, fortalte Holger Rune til TV 2 Sport efter sejren.

Linjedommeren valgte at udgå fra kampen for at blive tilset af en læge og en erstatning blev derfor kaldt ind.

– Jeg spurgte hende bagefter, hvordan hun havde det. Hun tog en lille pause, men jeg vil lige tjekke til hende igen for at høre, hvordan hun har det nu, fortalte Holger Rune videre.

Det unge tennishåb stod egentlig til at skulle møde italienske Matteo Berrettini i en kamp om kvartfinalen, men det er en kamp, som Holger Rune alligevel ikke skal spille.

Berrettini har nemlig trukket sig fra kampen med en skade, og det betyder også, at Holger Rune er videre til kvartfinalen uden kamp.

Sponsoreret indhold