Sport3. juni 2022

Holger Rune efter ordkrig: Nu stopper det!

Det danske tennishåb ønsker at stoppe den offentlige ordkrig med Casper Ruud, men holder alligevel fast i sine udtalelser
Holger Rune
Holger Rune er de seneste dage blevet kendt verden over for mere end sit åbenlyse talent for tennis. Hans svingende humør og vredesudbrud skaber nemlig også stor opmærksomhed.
 Foto: Jon Bromley/Action Plus/Newscom/MEGA

LÆS OGSÅ: Kan skræmme sponsorer væk

Tennisspillerne Holger Rune og Casper Ruud havnede torsdag i en ordkrig om, hvem der sagde hvad, efter kvartfinalen i French Open.

I løbet af torsdagen var de to tennisspillere uenige om, hvorvidt Ruud havde råbt "JAAAA" ind i hovedet på Rune i omklædningsrummet efter sin sejr.

Holger Rune opfordrer til, at nordmanden får ro til at forberede sig til fredagens semifinale mod Marin Cilic.

– Jeg synes, at pressen skal give Casper arbejdsro, og jeg ønsker ikke at forstyrre ham før hans første grand slam-semifinale.

– Der er nok pres på allerede. Jeg ønsker ham en god kamp, siger danskeren til det norske medie Dagbladet.

Ny kamp venter

Casper Ruud møder kroatiske Marin Cilic fredag eftermiddag. De to spillere har mødt hinanden to gange tidligere, og begge gange har nordmanden trukket sig sejrrigt ud.

Vinderen af semifinalen skal op mod enten Rafael Nadal eller Alexander Zverev i finalen.

Den 19-årige dansker holder dog fast i, at nordmanden råbte ham ind i hovedet i omklædningsrummet, selv om Ruud torsdag aften gik på tv og over for Eurosport afviste påstanden som løgn.

– Det er ikke løgn, det jeg siger, og Casper må stoppe med at sige usandheder. Han ved, at han gjorde det, men det er for flovt at sige højt. Han burde være den modne uden for banen, siger Holger Rune.

Danskeren vil gerne have stoppet mudderkastningen, men på den anden side vil han heller ikke beskyldes for at lyve.

– Jeg er rystet over, at han benægter sin opførsel efter kampen, siger Rune.

Sponsoreret indhold