Sport26. december 2023

Holger Rune deler sjældent billede af hele familien

Den danske tennisstjerne viser for en yderst sjælden gangs skyld sin far frem på et julebillede
Holger Rune
Holger Rune har fejret jul med sin familie.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ - Ekspert: Holger Rune sender stærkt signal

Der er ingen tvivl om, hvordan 20-årige Holger Rune foretrækker holdet af mennesker omkring sig, når turen går til det store udland for at spille tennis.

Det skal gerne være med mor Aneke i tilskuerboksen, og storesøster Alma må gerne gøre hende selskab.

Til gengæld er der en person, man aldrig ser på de store tennisarenaer, selv om danskeren er aktion. Holger Runes far, Anders Nødskov.

For modsat mor bliver far hjemme, når sønnike tryller på tennisbanen og verdens øjne hviler på ham.

Derfor har mange formentlig kigget en ekstra gang, hvis de har set Aneke Runes seneste opslag på Instagram - eller Holger Rune story, hvor han har repostet hendes opslag.

For her optræder alle fire familiemedlemmer på et billede, hvor det ligner at julefreden for alvor har sænket sig hos alle fire.

Det er ikke fordi, farmand ikke følger med i sin søns karriere. I stedet bliver kampene set hjemme, hvor Anders Nødskov arbejder og holder møder med eventuelle sponsorer.

Til gengæld mangler en anden meget omtalt person på billedet. Holger Runes kæreste, Caroline Donzella, er ikke at finde på julefotoerne.

Det er Holger Runes sidste dage i Danmark, før turen snart går til Australien, hvor en af de helt fornemme turneringer snart finder sted.

Australian Open, hvor Holger Rune sidste år nåede til fjerde runde, begynder 14. januar og tennisstjernen har for nylig afsluttet sin sidste træning inden turen går til Melbourne.

Sponsoreret indhold