Sport28. december 2023

Højlund-look-alike spinder guld på ligheden

Sean Millis er gået viralt efter mange har sammenlignet ham med den danske Manchester United-angriber Rasmus Højlund
Rasmus Højlund fejrede sin scoring med holdkammeraterne tirsdag aften.
Rasmus Højlund fejrede sin scoring med holdkammeraterne tirsdag aften.
 Foto: Oli SCARFF/Ritzau Scanpix

Hvis du endnu ikke har hørt om forbindelsen mellem den australske sanger Sean Millis og Manchester United-angriberen Rasmus Højlund, så har du vist ikke scrollet nok på Instagram og TikTok i juleferien.

I de seneste uger er Sean Millis, som blev kendt efter sin medvirken i sangkonkurrencen 'The Voice' i Australien, gået viralt på de sociale medier med sin sang 'Waiting on a Miracle'.

Sangen er blevet koblet til Rasmus Højlunds jagt på sit første Premier League-mål for Manchester United - og det er der flere årsager til.

Dels er der mange, der synes, at den blonde sanger minder om Højlund med sit korte blonde hår, lidt kraftige ansigtstræk og den brede mund.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-28/tyrjftkf.png
Millis har delt flere videoer, hvor han sender opmuntrende ord i danskerens retning.
 Foto: Sean Millis via Instagram

Den sammenligning har Sean Millis ikke været sen til at gribe. Han er resolut hoppet i United-trøjen og har sendt flere hilsner til danskeren, som har bredt sig som en steppebrand på blandt andet TikTok.

Så mens danskeren har kæmpet for at finde netmaskerne i den bedste engelske række, er "Waiting on a Miracle" blevet koblet til Rasmus Højlunds jagt på et "mirakel-mål".

Forløsning

Ikke nok med, at Sean Millis med sine videoer i Manchester United-trøjen er gået viralt. Omtalen har også resulteret i, at den ellers relativt ukendte sanger er strøget direkte op på førstepladsen på en engelske hitliste.

Men hvad vigtigere er - set med danske briller - har Rasmus Højlund brudt sin måltørke i den engelske liga.

Tirsdag lykkedes det nemlig danskeren, efter 14 målløse kampe, at score et afgørende et af slagsen mod Aston Villa. Efter 82 minutter gjorde den store agriber det til slutresultatet 3-2 til Manchester United og kunne således også kalde sig matchvinder.

Rasmus Højlund er faktisk ikke den eneste "danske forbindelse", som Millis er blevet kendt for. Australieren blev landskendt, da han imponerede Voice-dommerne med sin version af Lukas Grahams "7 Years".

Sean Millis lider af den sjældne sygdom Hunters syndrom, som blandt andet påvirker udseendet.

Sponsoreret indhold