Sport27. november 2022

Hjulmand på pressemøde: De danske spillere kan hvile mandag

På et pressemøde fortæller landsholdets træner, at de danske spillere kan få en tiltrængt VM-hviledag i morgen, mandag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kan de vinde? Sådan er Danmarks chancer til VM.
 Video: Aller Media

Spillerne på det danske fodboldlandshold får lov til at puste ud mandag.

Her er der ikke en stor fælles træning på programmet, og spillerne har heller ingen presseaktiviteter i forbindelse med VM-slutrunden.

Det oplyser landstræner Kasper Hjulmand og Dansk Boldspil-Unions kommunikationschef, Jakob Høyer, søndag eftermiddag.

- De fleste får en fridag mandag. Nogle skal lave lidt, andre skal lave mere, siger landstræner Kasper Hjulmand.

De danske spillere har trænet eller spillet kamp hver dag siden ankomsten til VM-værtslandet Qatar for snart to uger siden.

Heller ikke søndag er der hård træning på programmet. De spillere, som havde en rolle i lørdagens 1-2-nederlag til Frankrig, restitutionstræner.

e danske VM-spillere går ned i træningsintensitet før onsdagens VM-kamp mod Australien. Mandag er der derfor dømt pause, fortæller Hjulmand på søndagens pressemøde. 
e danske VM-spillere går ned i træningsintensitet før onsdagens VM-kamp mod Australien. Mandag er der derfor dømt pause, fortæller Hjulmand på søndagens pressemøde.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det milde træningsprogram er dog ikke et udtryk, for at den danske trup er tyndslidt forud for onsdagens gruppefinale mod Australien.

Kasper Hjulmand regner med, at alle spillere er klar til skæbnekampen - også Simon Kjær og Andreas Skov Olsen, der sad over mod Frankrig tirsdag.

- Vi forventer, at truppen er intakt og klar, så vi satser på at have et komplet hold klar på onsdag, siger Kasper Hjulmand.

Sponsoreret indhold