Sport18. marts 2024

Hjulmand afslører: Har talt med Gravesen

Landstræneren fortalte mandag, at han har været i kontakt med Thomas Gravesen, der rasede over Hjulmands "horrible" trupvalg
Kasper Hjulmand har talt med Thomas Gravesen. 
Kasper Hjulmand har talt med Thomas Gravesen.
 Foto: SØREN JUL LAMBERTH

Det var lidt af en bredside, som den tidligere landsholdspiller Thomas Gravesen forleden fik sendt afsted mod Kasper Hjulmand efter landsholdsudtagelsen.

Her var en mildest talt utilfreds "Graver" ikke imponeret af landstrænerens fravalg af eksempelvis Brøndbys Nicolai Vallys, fortalte han til Tipsbladet.

Han kaldte i øvrigt Hjulmands valg (og fravalg) for "horribelt" og "skandaløst", og udtrykte sin bekymring for den "venskabsklub", som han er bange for, at landsholdet er ved at udvikle sig til.

Ja, Thomas Gravesen er ikke kendt for at rutte med sandheden.

Men nu afslører Kasper Hjulmand, at han har fået talt med den tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldekspert:

- Jeg har talt med Thomas. Hvad vi har talt om, holder jeg mellem os. For mig er det helt fint, at det bliver diskuteret, hvem der skal udtages til landsholdet, fortæller Kasper Hjulmand til pressen - inklusive SE og HØR - i landsholdslejren mandag.

- Man kan altid diskutere tonen og hvad det er man går efter, siger Hjulmand og uddyber:

- Men når det kommer fra Thomas, så ved alle jo, at det kommer fra en spiller, som brænder for landsholdet, fortæller landstræneren og antyder, at han har klinket skårene med den tidligere midtbaneterrier.

Jeg er iskold

Hjulmand understreger desuden, at han lever fint med alle diskussionerne om, hvem der skal spille (og IKKE skal spille) på landsholdet.

- Jeg er iskold, når jeg udtager min trup. Jeg tænker, hverken på alder eller andre ting. Jeg tænker udelukkende på at stille det bedste hold, der kan vinde for Danmark, siger han.

I weekenden venter den første af to testkampe mod Schweiz og Færøerne. Danmark møder Schweiz i Parken lørdag aften med kampstart 20.45.

Sponsoreret indhold