Sport23. januar 2024

Her er Emil Nielsens kæreste: Sara Maj støtter sin målmand

Da den danske håndboldspiller flyttede til Barcelona, tog hans kæreste Sara Maj med
Emil Nielsen har succes på og udenfor banen.
Emil Nielsen har succes på og udenfor banen.
 Foto: Cathrin Mueller/Ritzau Scanpix

"Emil, Emil, Emil", synger de danske fans i Hamborg, når den blonde målmand endnu engang har leveret en fantastisk redning i det danske mål.

26-årige Emil Nielsen har uden tvivl slået sit navn fast på landsholdet - ikke mindst takket være sine fantastiske præstationer under EM. Mod Tjekkiet stod han med en redningsprocent på hele 72 procent. Imponerende tal.

Til dagligt spiller Emil Nielsen også på højeste plan. I sommeren 2022 skiftede Emil Nielsen til spanske FC Barcelona fra HBC Nantes og allerede i foråret 2023, kunne han så fejre sit første mesterskab med klubben.

Men Emil Nielsen tog ikke alene til den catalanske hovedstad. Privat danner målmanden nemlig par med Sara Maj, der i 2022 flyttede med til Barcelona for at være tæt på kæresten.

De to deler jævnligt glimt af livet sammen i den spanske storby, hvor venner og familie også kommer på besøg.

På Sara Majs Instagram har man under slutrunden også kunne følge med fra sidelinjen, hvor hun flittigt har delt billeder og video af kæresten og det danske landshold.

Emil Nielsen begyndte sin håndboldkarriere i den lokale klub i hjembyen Aarhus. Som bare 17-årig fik han debut på professionelt plan.

Siden rejste han til den vestjyske storklub Skjern, hvor han var med til at vinde den danske liga, inden turen gik til Frankrig.

I dag er Emil Nielsen på kontrakt hos Barcelona helt frem til 2026.

Sponsoreret indhold