Sport11. februar 2023

Havde en affære med hans mor: Nu skal de være holdkammerater

Det kan blive særdeles akavet i Los Angeles Lakers omklædningsrum, efter Malik Beasley og Scotty Pippen Jr. er blevet holdkammerater
Malik Beasleys flyttebil sætter kursen mod Los Angeles og her bliver han holdkammerat med Scotty Pippen Jr., hvis mor han har haft en affære med tidligere.
Malik Beasleys flyttebil sætter kursen mod Los Angeles, og her bliver han holdkammerat med Scotty Pippen Jr., hvis mor han har haft en affære med tidligere.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

En handel i USA har skabt røre.

I den bedste amerikanske basketliga, NBA, skal Malik Beasley en tur til Los Angeles Lakers, og selvom det ikke lyder som en sprængfarlig handel, så er det meget vel, hvad det kan blive.

Malik Beasley stjal overskrifterne i USA tilbage i 2020, da det kom frem, at han havde en affære med den 22 år ældre Larsa Pippen.

- Jeg vil bare invitere dig på en date og behandle dig som en dronning. Sådan skrev Malik Beasley i en Instagram-kommentar, da han startede sin affære med Larsa Pippen. Sidenhen blev parret spottet hånd i hånd i offentligheden.
- Jeg vil bare invitere dig på en date og behandle dig som en dronning. Sådan skrev Malik Beasley i en Instagram-kommentar, da han startede sin affære med Larsa Pippen. Sidenhen blev parret spottet hånd i hånd i offentligheden.
 Foto: MEGA

Den affære kendte Malik Beasleys daværende kone Montana Yao ikke til, og derfor ville hun skilles.

Historien bliver dog en tand vildere, da Larsa Pippen ikke er hvem som helst i USA. Den 48-årige kendis var nemlig gift med NBA-legenden Scottie Pippen fra 1997 – 2021.

Parret fik fire børn sammen herunder Scotty Pippen Jr., der til dagligt spiller i NBA for selvsamme Los Angeles Lakers, som Malik Beasley nu også skal spille for.

Derfor kan Scotty Pippen Jr. ende med at træde på banen sammen med den fyr, der har haft en affære med hans mor.

Efter forholdet til både Scottie Pippen og Malik Beasley er gået i stykker, har Larsa Pippen fundet sig en ny kendiskæreste.

I dag danner hun nemlig par med Marcus Jordan. Og hvis det efternavn får en klokke til at ringe, så er det ikke helt forkert.

32-årige Marcus Jordan er nemlig søn af NBA-legenden Michael Jordan.

Imens danner Malik Beasley igen par med Montana Yao, der altså blev god igen, efter forholdet mellem Larsa Pippen og Malik Beasley ikke stod distancen.

Sponsoreret indhold