Sport28. april 2024

Hattrickhelt: Den bedste følelse i verden at score i Parken

Orri Oskarsson mener, at han med sit hattrick mod AGF har bevist, at han er værd at stole på
FCKs Orri Oskarsson under superligakampen mellem FC København og AGF i Parken i København.
FCKs Orri Oskarsson under superligakampen mellem FC København og AGF i Parken i København. Smilet er ikke til at tage fejl af.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Orri Oskarsson lynede tre gange på cirka 40 minutter efter sin indskiftning og sikrede søndag FC København en meget vigtig 3-2-sejr over AGF.

Og den unge angriber var ikke overraskende et stort smil efter kampen.

– Det er den bedste følelse i verden at score – specielt i Parken. Det er en af mine store drømme, og den stopper aldrig, siger den 19-årige islænding til 3+ efter sejren.

Oskarsson erstattede Andreas Cornelius, og han mener selv, at han har bevist sit værd i forhold til at få flere chancer fra start.

– Ja, det synes jeg, at jeg viste i dag. Tre mål, ret meget mere kan man ikke gøre, siger Oskarsson.

Islændingen har lavet 12 mål i 35 optrædener på tværs af alle turneringer i denne sæson, og han er delt ligatopscorer med sine nu syv træffere.

FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, har foretrukket Cornelius på det seneste, da han har passet bedre til modstanderne og typen af kampe, men Neestrup har også masser af roser til hattrickhelten.

– Orri har kløet godt på og har trænet godt. Han har holdt sin kæft og har haft fokus på sig selv. Og som jeg sagde til ham i omklædningsrummet: Hårdt arbejde og god træningskvalitet betaler sig, siger Neestrup til 3+.

Andreas Cornelius så skadet ud, da han lod efter udskifte efter 55 minutter, men ifølge den 31-årige angriber er det helt efter planen, at han kun spillede omkring en times tid.

– Det var ikke en ny skade eller noget, 55 minutter var bare, hvad det kunne blive til i dag, siger Cornelius.

Brøndby fører Superligaen med 56 point, FCK følger efter med 52 point, mens FC Midtjylland ligeledes er på 52 point inden sit møde med Silkeborg mandag.

Sponsoreret indhold