Sport15. april 2024

Har toårig søn: Alex Oxlade-Chamberlain og Perrie Edwards har ikke boet sammen i otte år

Alex Oxlade-Chamberlain og Perrie Edwards er forlovet, har været sammen i otte år og har et barn sammen. Men alligevel har de aldrig boet med hinanden
Alex Oxlade-Chamberlain og Perrie Edwards har været sammen i otte år, blev forlovet i 2022 og blev forældre i 2021. Men alligevel har stjerneparret aldrig boet med hinanden.
Alex Oxlade-Chamberlain og Perrie Edwards har været sammen i otte år, blev forlovet i 2022 og blev forældre i 2021. Men alligevel har stjerneparret aldrig boet med hinanden.
 Foto: Tolga Akmen/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Fra fængsel til forældreskab: Stjerne skal være mor

Fodboldspilleren Alex Oxlade-Chamberlain, 30, og popstjernen Perrie Edwards, 30, blev i august 2021 forældre til sønnen Axel.

Året efter gik Oxlade-Chamberlain på knæ, men selv om parrets forhold med barn og forlovelse lyder som et helt normalt forhold, er der lige en enkelt ting, som er noget anderledes.

I de otte år som parret har været sammen, har de aldrig boet sammen.

Det afslører Perrie Edwards i ”The Jonathan Ross Show”.

- Vi har aldrig boet sammen. I alle de otte år, vi har været i et forhold, har vi aldrig boet sammen.

Den tidligere ”Little Mix”-stjerne erkender også, at det er hårdt, da hun også har en særdeles travl karriere, som tager meget af hendes tid.

- Jeg prøver at opstarte min solokarriere, mens jeg har en toårig, så det er meget at jonglere med, men vi får det til at fungere for dem som vi elsker, ikke?

Indtil sidste sommer har Alex Oxlade-Chamberlain spillet i England i hele sin aktive karriere.

Her har parret været noget tættere på hinanden til hverdag end nu, hvor den tidligere engelske landsholdsspiller er bosat i Tyrkiet, da han spiller for Besiktas.

- Da han spillede for Liverpool og boede i Manchester, var det let at tage frem og tilbage, men Tyrkiet er en lille smule længere væk, og han har ikke meget fritid.

Sponsoreret indhold