Sport24. marts 2023

Hans gravide kone var indlagt på hospitalet: Nu taler Boris Becker ud om utroskab: - Fem minutters småsnak og så straks ind til det nærmest mulige sted og i gang

En enkelt aften ødelagde Boris og Barbara Beckers ægteskab. Den tidligere tennisstjerne var utro og endte med at få en datter efter affæren
Boris Becker og Barbara Becker var gift fra 1993 - 2001. Forholdet gik i stykker efter Boris valgte at være en gravid Barbara utro med den russiske model Angela Ermakova.
Boris Becker og Barbara Becker var gift fra 1993 - 2001. Forholdet gik i stykker efter Boris valgte at være en gravid Barbara utro med den russiske model Angela Ermakova.
 Foto: Frank Leonhardt/picture-alliance

- Hun kiggede direkte på mig med et blik, der sagde: ”Jeg vil have dig”. Hun gik to gange forbi baren med det samme blik.

Sådan siger Boris Becker ifølge Mirror om episoden fra juni 1999, som endte med at ødelægge hans ægteskab med Barbara Becker.

En sommerdag i London var Boris Becker på restauranten Nobu, efter han var blevet sendt ud af Wimbledon.

Alt imens var hans daværende gravide kone Barbara indlagt på hospitalet.

Derfor var det en damefriaften, og det endte også med at få konsekvenser for Becker.

På Nobu stødte han nemlig ind i den russiske model Angela Ermakova, og hun var interesseret i den daværende tyske tennisstjerne.

Og efter at have sendt Boris Becker to frække blikke, gik Angela Ermakova mod toilettet, og her fulgte Boris Becker med.

- Kort efter forlod hun sit bord og gik på toilettet. Jeg fulgte efter. Fem minutters småsnak og så straks ind til det nærmest mulige sted og i gang. Bagefter smuttede hun, jeg fik en øl til, betalte og gik tilbage til mit hotel. Da der ikke var nogen nyheder fra hospitalet, gik jeg i seng omkring klokken 2.

Smerterne hos gravide Barbara var falsk alarm, og derfor blev hun udskrevet dagen efter.

Derfor forlod de landet sammen i god stemning, men konsekvenserne ramte Boris Becker otte måneder senere.

Her modtog han et brev fra Angela Ermakova, hvor hun skrev, at hun var gravid. Becker fløj straks til London for at møde hende, og det endte med, at Boris Becker fik sig datteren Anna.

Affæren blev for meget for Barbara Becker, der efterfølgende blev skilt fra Boris.

Den 55-årige tidligere verdensetter ser stadig Anna Ermakova den dag i dag.

Da tyskeren blev idømt 2,5 års fængsel i april sidste år, fortalte Anna Ermakova, at hun havde planer om at besøge sin far i fængslet.

Den 22. marts fyldte hun 23 år, og det markerede Boris Becker også ved at sende en fødselsdagshilsen til datteren på Instagram.

Boris Becker har foruden Anna Ermakova, drengene Noah Gabriel Becker, 29, og Elias Balthasar Becker, 23, med Barbara og sønnen Amadeus Benedict Edley Luis Becker, 13, med Lilly Becker.

Sponsoreret indhold