Sport22. september 2023

Gustav Isaksens bror og kammerater i klammeri med politiet: Var fulde og ubehøvlet

Gustav Isaksens bror Christian Isaksen og tre kammerater kom ifølge et italiensk medie onsdag aften i tumult med politiet i forbindelse med Champions League-kampen mellem Lazio og Atlético Madrid
Gustav Isaksen kunne juble over, at målmanden Ivan Provedel sikrede Lazio et enkelt point dybt inde i overtiden med en dramatisk scoring. Han kan dog ikke juble så meget over sine gæsters opførsel på VIP-tribunen.
Gustav Isaksen kunne juble over, at målmanden Ivan Provedel sikrede Lazio et enkelt point dybt inde i overtiden med en dramatisk scoring. Han kan dog ikke juble så meget over sine gæsters opførsel på VIP-tribunen.
 Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Gustav Isaksen fik tirsdag aften omkring en halv time på banen for Lazio i den første kamp i denne sæsons Champions League-gruppespil.

Det var ikke fordi danskeren gjorde det store væsen af sig, men det gjorde hans bror Christian Isaksen og tre af hans kammerater til gengæld i VIP-sektionen på stadion.

Ifølge det italienske medie Il Messaggero så kom to af de fire gutter blevet anholdt, efter flere meldinger om, at de skulle have opført sig ubehøvlet og beruset.

Det endte sågar med, at de kom i klammeri med publikum og politiet.

De to, der blev anholdt, blev dagen efter idømt en bøde og fem års forbud mod at vise sig ved sportsbegivenheder i Italien ved Retten i Rom.

TV 2 Sport har været i kontakt med Gustav Isaksen, der har en anden udlægning af historien en de italienske medier.

For det første skriver den 22-årige dansker, at hans gæster ikke vidste, at de ikke måtte ankomme beruset til stadion, og det var derfor, de blev smidt ud.

Derudover fortæller Gustav Isaksen, at de ikke er blevet dømt for noget – modsat hvad det italienske medie skriver. Det var en misforståelse, der gjorde, at gæsterne blev smidt ud.

Sponsoreret indhold