Sport14. januar 2024

Godt nyt til Danmark: Mikkel Hansen er tilbage

Den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen er tilbage i træning
Mikkel Hansen during the national handball team's training and press conference at the Eliteschule des Sports in Munich on Friday 12 January 2024. (Photo: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Mikkel Hansen forventer at være klar til EM-kampen mandag, hvor Danmark møder Portugal i gruppefinalen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Meget tyder på, at landstræner Nikolaj Jacobsen igen kan råde over Mikkel Hansen, når Danmark mandag møder Portugal i en direkte duel om førstepladsen i den indledende EM-gruppe.

Hansen rev sin højre lillefinger af led i åbningskampen og sad derfor på tribunen, da holdkammeraterne slog Grækenland lørdag aften.

Men søndag var han med til træningen i München og kan melde om fremskridt med den ømme finger.

- Det er ikke 100 procent endnu, men forhåbentlig løser det sig. Jeg har spillet med det tidligere. De ting sker desværre rimeligt ofte, når fingeren rammer en modstander, siger Mikkel Hansen.

Det var i torsdagens kamp mod Tjekkiet, at Aalborg-stjernen kom galt af sted. Han fik straks behandling af landsholdets fysioterapeut Anja Greve og fik en skinne og en forbinding på fingeren.

Han var ikke med i fredagens boldtræning og var derefter ude af truppen til opgøret mod Grækenland.

Landstræneren har dog hele tiden udtrykt optimisme i forhold til at få den rutinerede bagspiller tilbage på holdet relativt hurtigt. Mikkel Hansen selv regner heller ikke med, at efterveerne fra skaden vil forhindre ham i at spille mandag.

- For hver dag, der går, føles det en lille smule bedre, og det er et meget godt tegn, siger Mikkel Hansen.

Danmark og Portugal mødes mandag klokken 20.30. Vinderen tager to point med videre til mellemrunden.

Sponsoreret indhold