Sport15. december 2023

God VM-indsats dulmer ikke smerten: Jeg er fuldstændig ligeglad

De danske spillere var berørte, og Rikke Iversen var "fuldstændig ligeglad" med, at Danmark spillede godt

Se billederne: Danmark møder Norge i VM-semifinalen

Flere af de danske spillere havde røde øjne, og nogle var decideret grådkvalte, da de efter nederlaget til Norge i VM-semifinalen mødte pressen.

Kort forinden havde den norske stjerne Henny Reistad slukket den danske drøm om VM-guld på hjemmebane, da hun i den forlængede spilletids sidste sekund steg op og bragede bolden i nettet til norsk sejr på 29-28.

Rikke Iversen var nogenlunde ovenpå, selv om også hun var hårdt ramt.

- Jeg er virkelig tom lige nu. Jeg har så mange følelser, at jeg ikke tror, jeg kan føle det. Det er frygtelig hårdt at stå her og være to sekunder fra at kunne have vendt det til vores fordel, men så skal vi pludselig spille bronzekamp. Det er barsk, siger Iversen.

Hun kunne ikke bruge det til noget som helst, at Danmark havde spillet et brag af en første halvleg, hvor man på et tidspunkt var foran med seks.

- Fuck det, jeg er fuldstændig ligeglad. Hvis vi ikke gør det rigtigt hele vejen igennem kampen, er det jo lige meget.

- Jeg hader at tabe afgørende kampe, så det rangerer lige nu, fordi det lige er sket, som det værste nederlag i min karriere. Lige nu har jeg det ad helvede til, siger Rikke Iversen uden omsvøb.

Mens Sandra Toft udtalte sig, hvad der gik igennem hende efter Reistads scoring, skyndte Simone Petersen sig hulkende igennem presseområdet efter at have grædt sig igennem et interview med et norsk medie.

- Det var en kæmpe mavepuster. I starten var luften bare slået ud, og så kom alle følelserne. Det gjorde ondt, siger Sandra Toft, som havde formået at samle sig selv til at tale med pressen.

Althea Reinhardt leverede en overlegen præstation i første halvleg, hvor hun stod i målet med en redningsprocent på 50. Men da hun så Henny Reistad score, var der kun én følelse tilbage.

- Tomhed. Hjertet sank ned i maven. Det gjorde utrolig ondt, og det var ikke sjovt, siger hun.

/>

Sponsoreret indhold