Sport10. januar 2023

Gerard Pique i kæmpe brøler: Her bliver hans elskerinde afsløret for åben skærm

Fodboldstjernen blev forladt af sangerinden Shakira som følge af utroskab. Nu er der dukket en gammel video op, hvor man angiveligt kan se elskerinden i parrets tidligere hjem
Her sidder Gerard Pique foran sin computer, mens hans dengang elskerinde forsøger at skjule sig fra skærmen.
Her sidder Gerard Pique foran sin computer, mens hans dengang elskerinde forsøger at skjule sig fra skærmen.
 Foto: Screenshot

De fleste er vist enige om, at utroskab er noget af det tarveligste, man kan byde sin partner.

Og når man så også er det i sin partners hjem og seng, og man desuden ikke er særlig god til at skjule det, så når man vist op på et helt andet niveau af tarvelighed.

Og det niveau ser fodboldstjernen Gerard Pique ud til at have nået.

Han og sangerinden Shakira gik fra hinanden sidste år, efter der begyndte at florere rygter om, at fodboldspilleren havde været sangerinden utro.

Efterfølgende er det kommet frem, at Gerard Pique og hans tidligere elskerinde, Clara Chia Marti, angiveligt er blevet kærester.

Og nu er der så nyt i sagen.

Gerard Pique er blevet spottet med sin tidligere elskerinde flere gange efter bruddet med Shakira, og det forlyder, at de er blevet kærester.
Gerard Pique er blevet spottet med sin tidligere elskerinde flere gange efter bruddet med Shakira, og det forlyder, at de er blevet kærester.
 Foto: Ritzau Scanpix

For det viser sig, at fodboldstjernen begik en gigantisk brøler, da han stadig var sammen med Shakira, der er mor til hans to børn.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie er der nemlig dukket en video op fra et Zoom-opkald, som Gerard Pique foretog fra sit og Shakiras hjem tilbage i 2021.

Og på den video kan man se Clara Chia Marti stå ude i siden og forsøge at skjule sig fra skærmen, mens Gerard Pique sidder og snakker.

Elskerinden er dog altså bare ikke særlig god til at skjule sig, og derfor kan man tydeligt se, at det er hende, som står i det hjem, som fodboldspilleren dengang boede i sammen med Shakira og deres børn.

Gerard Pique og Shakira, mens alt stadig var fryd og gammen.
Gerard Pique og Shakira, mens alt stadig var fryd og gammen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Page Six har været i kontankt med kilder tæt på Shakira, som bekræfter, at sangerinden og Gerard Pique stadig var sammen på daværende tidspunkt.

Ifølge kilden var Shakira ude at rejse med børnene, da videoen blev optaget.

- Hun er knust over at finde ud af, at den kvinde tydeligvis følte sig hjemme i det hjem, som de delte med deres børn, siger kilden tæt på Shakira og fortsætter:

- De (Shakira og Pique, red.) var stadig sammen dengang, og det er hjerteskærende for hende at finde ud af, at affæren startede langt tidligere, end hun var bekendt med.

Shakira og Gerard Pique gik fra hinanden sidste år efter at have tilbragt 11 år sammen.

De boede otte af årene i Barcelona, hvor Pique spiller fodbold, men efter bruddet skal Shakira være flyttet til Miami med børnene.

I oktober 2022 kaldte sangerinden bruddet for "ekstremt svært" i et interview med Elle Magazine.

- Det er svært at snakke om, fordi jeg stadig går i gennem det, og fordi offentligheden følger med, og også fordi vores separation ikke er en normal separation, sagde hun.

Hverken Shakira eller Gerard Pique har kommenteret videoen.

Sponsoreret indhold