Sport22. marts 2024

'Gazzas' unge flirt afviser affære

Den 56-årige fodboldlegende har fået tatoveret Playboy-modellen Amalie Olufsens navn på sin krop. Alligevel afviser hun, at der skulle være mere mellem de to
'Gazza' er mere end almindeligt glad for norske Amalie.
'Gazza' er mere end almindeligt glad for norske Amalie.
 Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix/Amalie Olufsen Instagram

Paul Gascoigne har ikke ligget på den lade side, når det kom til at tage for sig af livets fristelser og festligheder.

Og dem er der som bekendt mange af, når man er en feteret fodboldspiller. Han har tidligere været åben om sin kamp med både stoffer og et heftigt alkohol-misbrug, der har trukket et spor af skandaler og overskrifter efter sig.

Den 56-årige englænder, der heldigvis også er kendt for sin imponerende fodboldkarriere, har levet så vildt et liv, at det nu bliver filmatiseret - og her kommer unge Amalie ind i billedet.

26-årige Amalie Olufsen skal nemlig spille rollen som Gascoignes ekskone, Sheryl. Og det virker til, at 'Gazza' er mere end glad for den unge model.

Faktisk så glad, at han har valgt at få hendes fornavn tatoveret på armen. Det fortæller Amalie Olufsen selv til Bild.

- Jeg føler mig heldig, fordi jeg har lært ham at kende. Fordi jeg fik chancen for at se den sande version af ham og ikke den dæmoniserede version, siger Olufsen til bladet.

Afviser affære

Modellen fortæller, at Gascoigne desuden skulle have sagt, at hun ser bedre ud, end hans ekskone gjorde, da de blev gift.

Kemien mellem de to er tilsyneladende vældigt venskabelig, men det bliver den så også ved, forklarer Olufsen. For der er nemlig ingen hed affærre mellem de tro, selvom det nok ikke er hver dag, man får tatoveret sin 'venindes' navn på armen:

- Det ville være en fantastisk historie og overskrift, ikke? Ha ha. Jeg er ked af at skuffe Bild. Nej, vi har ikke og har ikke haft en affære, siger hun til det tyske blad.

Paul Gascoigne nåede 57 landskampe for England i sin aktive karriere. Derudover var han forbi klubber som Tottenham Hotspur, Lazio og Glasgow Rangers.

Sponsoreret indhold